Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-16 11:24:19 +0300 Αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο επιλογής των καλύτερων εμβρύων που προκύπτουν από την εξωσωματική γονιμοποίηση για εμφύτευση στη μήτρα. Για επιτυχημένη εξωσωματική

Για επιτυχημένη εξωσωματική

Για επιτυχημένη εξωσωματική 470 900
«Η νέα μέθοδος μας επιτρέπει να εμφυτεύουμε λιγότερα έμβρυα στη μήτρα, καθώς και να τα εμφυτεύουμε σε πιο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, γεγονός που προλαμβάνει πολλά προβλήματα».

Αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο επιλογής των καλύτερων εμβρύων που προκύπτουν από την εξωσωματική γονιμοποίηση για εμφύτευση στη μήτρα. «Η επιλογή των πιο βιώσιμων εμβρύων για εμφύτευση στη μήτρα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θέματα για τους ειδικούς από τη γέννηση του πρώτου μωρού του “σωλήνα” το 1978 ως σήμερα», σημείωσε η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας δρ Ρένι Ρέιχο-Πέρα. Οι ειδικοί ανακάλυψαν τρία χαρακτηριστικά «κλειδιά» σε έμβρυα εξωσωματικής δύο ημερών, τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν στους γιατρούς επιτυχία της τάξεως του 90% σε ό,τι αφορά την επιλογή των καταλληλότερων εμβρύων για εμφύτευση στη μήτρα.

Πηγή: www.tovima.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας