Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-13 11:42:01 +0300 Υπέροχες φωτογραφίες παιδιών με σύνδρομο Down, κάνουν το γύρο του κόσμου. Γιατί η αληθινή ομορφιά κρύβεται μέσα μας

Γιατί η αληθινή ομορφιά κρύβεται μέσα μας

Γιατί η αληθινή ομορφιά κρύβεται μέσα μας 470 900
Υπέροχες φωτογραφίες παιδιών με σύνδρομο Down, κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η τελευταία συλλογή φωτογραφιών της Julie Willson είναι αφιερωμένη στα παιδιά με σύνδρομο down. Αγοράκια και κοριτσάκια κάθε ηλικίας, φοράνε τα καλά τους και ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό.

Πηγή έμπνευσης για την Julie ήταν η αδερφή της, Dina. Η Dina γεννήθηκε με σύνδρομο Down, πάντα όμως η ενέργειά της, η γλυκύτητά της και η όρεξη για ζωή, την έκαναν να ξεχωρίζει. Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα κατάφερνε να ζήσει πάνω από 7 με 8 χρόνια. Εκείνη όμως, διέψευσε τους πάντες και  χωρίς να παρατήσει τα όπλα ούτε στιγμή, τα 7 χρόνια έγιναν 35. 

Η έντονη προσωπικότητα και η ζωντάνια της Dina ενέπνευσαν την Julie να φωτογραφίσει παιδιά με σύνδρομο Down και με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους. "Ήθελα οι φωτογραφίες μου να μην είναι απλές φωτογραφίες. Ήθελα να είναι τέχνη η οποία θα δείξει σε όλους πόσο όμορφοι είναι αυτοί οι άνθρωποι." 

Και επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, οι παρακάτω φωτογραφίες-πορτρέτα, μιλάνε από μόνες τους.

Πηγή: popsugar.com

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας