Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 13:04:12 +0300 Μητέρα έφερε στον κόσμο εξάδυμα μετά από 12 χρόνια που είχε γεννήσει τετράδυμα! Γέννησε εξάδυμα

Γέννησε εξάδυμα

Γέννησε εξάδυμα 470 900
Μητέρα έφερε στον κόσμο εξάδυμα μετά από 12 χρόνια που είχε γεννήσει τετράδυμα!
Η 31χρόνη Salud Romero από το Μεξικό έφερε στον κόσμο εξάδυμα στην 27η εβδομάδα κύησης της. Τα μωρά βρίσκονται στη θερμοκοιτίδα καθώς η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη.

Η οικογένεια της Salud απέκτησε άλλα 6 μέλη και καθώς την προηγούμενη Πέμπτη έφερε στον κόσμο εξάδυμα, τέσσερα κορίτσια και δύο αγόρια. Η έκπληξη ήταν μεγάλη για το σύζυγό της Salud, Joshua Salinas ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά. "Είμαι πανευτυχής. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πέντε μωρά, οπότε το έκτο ήταν για εμάς έκπληξη". Εξαίτιας του ότι τα μωρά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο γονείς δεν κάνουν ακόμα πλάνα για τα ονόματά τους. Αυτό που τους απασχολεί είναι να διαφύγουν τον κίνδυνο.

Τα εξάδυμα γεννήθηκαν με καισαρική τομή την 27η κύησης εξαιτίας της αναιμίας που είχαν αλλά και λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.

Οι γιατροί και οι νοσοκομές του μαιευτηρίου της Morelia, κάνουν ότι μπορούν για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση των έξι μωρών.

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας