Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 15:59:24 +0300 Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS εγκαινίασε πρόσφατα το πρόγραμμα στήριξης των τοπικών κοινωνιών και της ελληνικής οικογένειας «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ». Γειτονιά Αλληλεγγύης

Γειτονιά Αλληλεγγύης

Γειτονιά Αλληλεγγύης 470 900
Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS εγκαινίασε πρόσφατα το πρόγραμμα στήριξης των τοπικών κοινωνιών και της ελληνικής οικογένειας «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».
Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, η εταιρία αποφάσισε να στηρίξει στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία οικογένειες των περιοχών που γειτνιάζουν με τα εργοστάσιά της  (Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Νέο Φάληρο, Γαστούνη), καθώς και με το νέο Κέντρο Διανομής στο Σχηματάρι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, περισσότεροι από 3.800 μαθητές Δημοτικών Σχολείων των συγκεκριμένων περιοχών έλαβαν δωρεάν μια σειρά βασικών σχολικών ειδών UNICEF. Με την επιλογή των σχολικών ειδών της UNICEF, η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS πέρα από τις τοπικές κοινωνίες, στηρίζει και το σημαντικό έργο της παγκόσμιας οργάνωσης.


Είναι αξιοσημείωτο ότι τη συσκευασία των σχολικών ειδών που μοιράστηκαν στους μαθητές ανέλαβαν ομάδες εθελοντών-εργαζομένων της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, που συμμετείχαν στην όλη δράση με ιδιαίτερο ζήλο.

Η στήριξη όμως της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS στους μαθητές των περιοχών αυτών και τις οικογένειές τους επεκτείνεται και σε άλλες σημαντικές δράσεις, όπως δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο για τους μαθητές, αλλά και προσφορά καθαριστικών προϊόντων (Χλωρίνη Klinex, υγρά καθαρισμού CIF, κρεμοσάπουνα Dove, κ.ά.) σε περισσότερα από 60 σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας