Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-03-02 09:43:54 +0200 Η γλυκιά δημοσιογράφος έγινε για δεύτερη φορά μαμά και μας συστήνει τη νεογέννητη κόρη της! Γέννησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου!

Γέννησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου!

Γέννησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου! 470 900
Η συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έγινε για δεύτερη φορά μαμά!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας έγιναν για δεύτερη φορά γονείς! Το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε χθες το μεσημέρι και φυσικά την είδηση αποκάλυψε πρώτη η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της λέγοντας "Γέννησε η Ελιάνα! Να σου ζήσει η μπέμπα νούμερο δύο, έτσι γρήγορα και με τη νίκη".

Και η ίδια η νέα μαμά όμως δεν παρέλειψε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία με την κορούλα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Και για πείτε, πόση κλωστή χρειαζέται για να πλέξω ένα Μαρτάκι για αυτό το χέρι;" σχολίασε και μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο. 

 

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας είναι ήδη γονείς της μικρής Ισαβέλλας που ήρθε στον κόσμο το Μάρτιο του 2015 και φυσικά οι στιγμές που απαθανατίζει η δημοσιογράφος από την καθημερινότητά τους είναι πολλές!

 

Νιώθω πως ανήκω σε μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων που δεν σιχτιρίζουν το 2016, δεν εύχονται να φύγει, να πάει στον αγύριστο, δεν περιμένουν τι και πώς το 2017 μπας και τα πράγματα γίνουν καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί αισθάνομαι έτσι. Θεωρητικά ήταν όντως μια ψιλοχάλια χρονιά, σε παγκόσμιο επίπεδο άθλια, σε εθνικό επίπεδο δράμα. Αλλά τείνω να πιστεύω πως τις χρονιές μέσα μας τις ζυγίζουμε κυρίως με κριτήρια προσωπικά και, παρότι αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες μέσα στο 2016, ήταν μια χρονιά που εγώ και όσοι αγαπώ είχαμε υγεία - και αυτό τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιώ πως δεν ειναι καθόλου αυτονόητο. Μάλλον όσο μεγαλώνω γίνομαι ολιγαρκής. Ή υπερβολικά αισιόδοξη. Ή υπερβολικά απαισιόδοξη. Άλλωστε, οπως ελεγε ο Τζακ Νίκολσον στην ομώνυμη ταινία, "what if this is as good as it gets?". Καλή χρονιά σε όλους 

A post shared by Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) on

 

 

 

Να σας ζήσει! 

 

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας