Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-21 12:38:04 +0200 Χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες! Γέννα στην ΤV

Γέννα στην ΤV

Γέννα στην ΤV 470 900
Χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Χαρές, λύπες, συγκινήσεις, κλάματα, γέλια. Ιστορίες που τις ζήσαμε για δύο ώρες αλλά τις θυμόμαστε μέχρι και σήμερα και άλλες που τις βλέπουμε στη μικρή οθόνη ακόμη και σήμερα. Έχετε αναρωτηθεί με πόσες γέννες έχουμε χαρεί και έχουμε συγκινηθεί στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση; Πόσες φορές η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια, έφερνε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον καλό της. 

Ας ξεκινήσουμε από την αγαπημένη σειρά "Friends". Οι έξι φίλοι μας κράτησαν συντροφιά για περισσότερο από 10 χρόνια και μας χάρισαν αμέτρητες στιγμές γέλιου. Αξέχαστη στιγμή ήταν όταν η κόρη της Rachel και του Ross, Emma, έρχεται στον κόσμο ...

 

... αλλά και όταν η Phoebe γέννησε τα τρίδυμα, του αδελφού της! 

 

Μία από τις γυναίκες που προκάλεσε αίσθηση στην Αμερική τη δεκαετία του '90 ήταν η Ann Nicole Smith. Η εκρηκτική παρουσία της, ο γάμος της με τον κατα 63 χρόνια μεγαλύτερό της, Bill Smith, αλλά και τα reality με την προσωπική της ζωή, την έκαναν γρήγορα διάσημη. Δυστυχώς, το φωτομοντέλο απεβίωσε το 2007 αφήνοντας πίσω ένα κοριτσάκι ενός έτους. Ένα χρόνο πριν, η Ann Nicole είχε μοιραστεί με εκατομμύρια τηλεθεατες ένα βίντεο με τον τοκετό της. 

 

Το "Look who's talkin" είναι μία ταινία που άφησε εποχή! Η Kristie Alley και ο John Travolta είναι άκρως γοητευτικοί αν και φυσικά όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον μικρό μπόμπιρα που έρχεται στον κόσμο και δεν κάνει κάτι άλλο από το να ...  μιλάει.

 

Αγαπημένη σειρά, πρώτον γιατί είναι η πρώτη που περιγράφει τη ζωή, τις φιλίες και τους έρωτες μιας ομάδας γιατρών σε νοσοκομείο στην Αμερική και δεύτερον γιατί εκεί οι περισσότεροι είδαμε τον George Clooney για πρώτη φορά. Η σειρά δεν είναι άλλη από το "ER's", ή αλλιώς η γνωστή σε όλους μας "Στην Εντατική". Μια λάθος διάγνωση, μια γέννα με καισαρική και ένας θάνατος. Ένα επεισόδιο που άφησε εποχή.

 

Το γέλιο της έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία! Η "Νταντά" είναι μία επιτυχημένη σειρά που μεταφέρθηκε και στην ελληνική τηλεόραση. H Fran Fine φέρνει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο...

 

... και λίγο αργότερα το ίδιο κάνει και η δική μας Μαρία Λεκάκη, ως νταντά Μαίρη Παπαδάκη!

 

Αρκετά χρόνια αργότερα, η οικογένεια Kardashian βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Η έκθεση της προσωπικής τους ζωής, οι δηλώσεις τους στα media και οι εκκεντρικές εμφανίσεις τους, έχουν κάνει τις αδερφές Kardashian γνωστές σε όλον τον κόσμο. Η Kourtney φέρνει στον κόσμο την κόρη της Penelope και μοιράζεται την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τους θαυμαστές της.

 

Το "Twilight" είναι μια ταινία που λάτρεψαν εκατομμύρια έφηβοι και όχι μόνο, σε όλον τον κόσμο. Ο απαγορευμένος έρωτας του Edward και της Bella έκανε τους θεατές να περιμένουν με ανυπομονησία τα sequel, ενώ αξέχαστη έχει μείνει και η στιγμή που γεννιέται το μωρό τους.

 

Αγαπημένο παιδικό που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές είναι "Tα 101 Σκυλιά της Δαλματίας". Πώς να ξεχάσουμε άλλωστε τη σκηνή όπου τα 15 κουταβάκια έρχονται στον κόσμο και κουρνιάζουν στην αγκαλιά της μαμάς τους;

 

Ας περάσουμε τώρα στις δικές μας γέννες, αυτές αγαπημένων Ελληνίδων πρωταγωνιστριών της μικρή οθόνης. Σειρές που άφησαν εποχή είναι τα "Εγκλήματα" και "Οι Δύο Ξένοι". Από τη μία η Σωσώ, ατάραχη και ντυμένη στην εντέλεια και φυσικά στα μαύρα, σπεύδει στο νοσοκομείο για να γεννήσει νωρίτερα από τη Φλώρα...

 

... και από την άλλη η τηλεοπτική σταρ Μαρίνα Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια) γεννάει τα δίδυμα μωρά της με τη βοήθεια της νοσοκόμας Λίτσας (Τζόυς Ευείδη) σε ένα σκηνικό που όσες φορές και αν το δούμε, πάντα ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια.

 

Καθημερινή σαπουνόπερα χωρίς γάμους, χωρισμούς και γέννες, δε γίνεται! Στην επιτυχημένη σειρά "Βέρα στο Δεξί", η Ρεγγίνα Ακαμπά (Μαριάννα Τουμασάτου) γεννάει πρόωρα την κόρη της, ανήμερα της πρωτοχρονιάς...

 

... και λίγα χρόνια αργότερα, στα "Μυστικα της Εδέμ" η κοκκινομάλλα δικηγόρος Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) γεννάει κρατώντας το χέρι του Παναγιώτη Πετράκη.

 

Άλλη λατρεμένη σειρά που άφησε εποχή, είναι "Οι μεν και οι δεν". Ο Χάρης Ρώμας και ο Στέλιος Μάινας θα γίνουν οσονούπω γονείς και οι ερμηνείες της Άννας Κουρή και της Τζόυς Ευείδη ως εγκυμονούσες, μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές γέλιου!

 

Για το τέλος, αφήσαμε ίσως την πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, η οποία δεν είναι άλλη από το "Παραπέντε". Η Θεοπούλα έγινε για δύο χρόνια η αγαπημένη μας γιαγιά και φύσικά όλοι θυμόμαστε τη συγκινητική γέννα της νύφης της, γνωστή και ως Κοντής!


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας