Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 12:37:27 +0300 Η συμφωνία συνεργασίας του babyspace με τον Γιώργο Θεοφάνους γεμίζει την καθημερινότητά μας με νότες αισιοδοξίας, τρυφερότητας και αγάπη. Βabyspace radio

Βabyspace radio

Βabyspace radio 470 900
Η συμφωνία συνεργασίας του babyspace με τον Γιώργο Θεοφάνους γεμίζει την καθημερινότητά μας με νότες αισιοδοξίας, τρυφερότητας και αγάπης από την "συχνότητα" της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του babyspaceradio.gr by George Theofanous.

Το babyspaceradio.gr είναι το ψηφιακό μουσικό ραδιοφωνάκι που σχεδιάζει και επιμελείται ο Γιώργος Θεοφάνους για να γίνουν πιο δημιουργικές και πιο απολαυστικές όλες οι στιγμές που περνάμε στην ...αναμονή της εγκυμοσύνης αλλά και μετά, στη νέα ζωή που αρχίζει μαζί με τα παιδιά μας.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών και κορυφαίος συνθέτης της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Γιώργος Θεοφάνους κέρδισε το ενδιαφέρον των νέων γονιών αλλά και την αγάπη των μικρών παιδιών με το Μουσικό Εργαστηράκι  έναν πολυχώρο καλλιτεχνικής έκφρασης για παιδιά από 0-12 ετών που άνοιξε πρόσφατα στη Γλυφάδα. Τώρα, παίρνει το μικρόφωνο του babyspace και γεμίζει τις σελίδες του και τη ζωή μας με πολλές τρυφερές μελωδίες αγάπης.

"Ετοιμαστείτε για πολλά τραγούδια, παραμύθια, ξένες γλώσσες, ιατρικές συμβουλές, παρεούλα, νανουρίσματα και πολλή πολλή μουσική!"
-Γιώργος Θεοφάνους

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας