Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 13:48:05 +0300 Βρεφικές Κρέμες Γιώτης για γερά παιδιά από κούνια με ανανεωμένες συσκευασίες & μια νέα γεύση Βρεφικές Κρέμες Γιώτης

Βρεφικές Κρέμες Γιώτης

Βρεφικές Κρέμες Γιώτης 470 900
Βρεφικές Κρέμες Γιώτης για γερά παιδιά από κούνια με ανανεωμένες συσκευασίες & μια νέα γεύση

Η ΓΙΩΤΗΣ, με συνεχή φροντίδα και αφοσίωση στις ανάγκες των βρεφών αλλά και των μητέρων, παρουσιάζει τις ανανεωμένες συσκευασίες των Βρεφικών Κρεμών της. Οι νέες, μοντέρνες συσκευασίες των βρεφικών κρεμών κλείνουν μέσα τους όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται τα μωρά στην πρώτη κουταλιά της ζωής τους: πρεβιοτικές ίνες, πολύτιμες βιταμίνες και σίδηρο. Παράλληλα παρέχουν στη μητέρα τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται για την παρασκευή των γευμάτων του μωρού καθώς και λεπτομέρειες για τα διαθρεπτικά στοιχεία του κάθε προϊόντος.

Επιπλέον, η σειρά βρεφικών κρεμών ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζεται και με μια νέα γεύση: Φαρίν Λακτέ με Μήλο Αχλάδι, που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της κρέμας φαρίν λακτέ με την υπέροχη γεύση αγαπημένων φρούτων. Είναι ιδιαίτερα εύπεπτη, ιδανική από τον 6ο μήνα που τα μωρά ξεκινούν να ανακαλύπτουν και να εμπλουτίζουν τις γεύσεις τους.

Με την πολύτιμη εμπειρία των 82 χρόνων της και την εκτεταμένη επιστημονική έρευνα, η ΓΙΩΤΗΣ συνεχίζει ασταμάτητα να δημιουργεί τις μόνες ελληνικές βρεφικές κρέμες, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διαθρεπτικές απαιτήσεις των μωρών και πάντα με την εγγυημένη ποιότητα ΓΙΩΤΗΣ.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας