Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-01-09 11:43:08 +0200 Ο απόλυτος νικητής στις "Χρυσές Σφαίρες" αλλά και στην καρδιά μας. Βραβείο του πιο γλυκού μπαμπά για τον Ryan Gosling

Βραβείο του πιο γλυκού μπαμπά για τον Ryan Gosling

Βραβείο του πιο γλυκού μπαμπά για τον Ryan Gosling 470 900
Το βραβείο αφιέρωσε στη σύζυγό του και στις δύο κόρες του.

"Αν δεν τα είχε αναλάβει όλα αυτά μόνη της, για να μπορέσω να έχω αυτή την εμπειρία, σήμερα εδώ θα ήταν κάποιος άλλος" ... 

 

Ο Ryan Gosling κέρδισε το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία La la Land. Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του έβγαλε έναν πολύ συγκηνιτικό λόγο, αναφερόμενος στην γυναίκα του Eva Mendes, στο δικό του στήριγμα.

Δείτε όσα είπε ο  Ryan Gosling την ώρα της παραλαβής του βραβείου του.

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα πρόσωπο και να πω ότι όσο τραγουδούσα και χόρευα και έπαιζα πιάνο, η γυναίκα μου μεγάλωνε την κόρη μας και ήταν έγκυος στη δεύτερη. Ταυτόχρονα, προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδερφό της να αντιμετωπίσει τον καρκίκο. Αν δεν τα είχε αναλάβει όλα αυτά μόνη της, για να μπορέσω να έχω αυτή την εμπειρία, σήμερα εδώ θα ήταν κάποιος άλλος. Οπότε, γλυκιά μου, σε ευχαριστώ».

 

Ο ηθοποιός έκλεισε το λόγο του λέγοντας ένα μεγάλο "σ αγαπώ" στις δύο του κόρες.

O Gosling και η Mendes, γνωρίστηκαν το 2012. Το 2014 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη Esmeralda ενώ η μικρή Amada ήρθε στη ζωή πέρυσι τον Απρίλη.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας