Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 12:02:46 +0300 Απίστευτες δράσεις, συμμετοχή σχολείων αλλά και χιλιάδων επισκεπτών από κάθε μέρος της Ελλάδας που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, συνθέτουν την εικόνα των πρώτων ημερών λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών». Βρέξει χιονίσει… ο Μύλος θα γεμίσει

Βρέξει χιονίσει… ο Μύλος θα γεμίσει

Βρέξει χιονίσει… ο Μύλος θα γεμίσει 470 900
Απίστευτες δράσεις, συμμετοχή σχολείων αλλά και χιλιάδων επισκεπτών από κάθε μέρος της Ελλάδας που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, συνθέτουν την εικόνα των πρώτων ημερών λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών».
Στο παραμυθένιο εργοστάσιο σοκολάτας, στο δεντρόσπιτο του Αη Βασίλη, στο φούρνο των ξωτικών, στον παιχνιδότοπο της Plan Toys, στην Playmobil, στην κυρά Βασίλενα, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στην «Ολυμπία» και σε μια σειρά δράσεων που υλοποιήθηκαν, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μοναδικές εορταστικές στιγμές που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιούνται με τα υψηλότερα δεδομένα ποιότητας.

«Ο Μύλος των Ξωτικών» συνεχίζεται!!! Οι δράσεις όμως από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν περιορίστηκαν στο χώρο του πάρκου Ματσόπουλου, αλλά απλώθηκαν σε ολόκληρη την πόλη.

Πολλά σημεία της πόλης πλαισιώθηκαν από μουσικά σχήματα, παραστάσεις δρόμου, ξυλοπόδαρους, τις μασκότ του «Μύλου των Ξωτικών» και φυσικά εξαιρετικές παρελάσεις μικρών και μεγάλων, οι οποίες έδωσαν ένα εντυπωσιακό μήνυμα εθελοντικής συμμετοχής στην προσπάθεια που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε

Η συνέχεια, ακόμη πιο εντυπωσιακή!!! Αύριο, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, «ο Μύλος των Ξωτικών» συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12.00 πρωί, όπου θα πραγματοποιηθεί ένας διασκεδαστικός τουρτοπόλεμος, ενώ οι επισκέπτες μας στις 7.00 το απόγευμα θα διασκεδάσουν με την Έλλη Κοκκίνου, συναυλία η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί από την εκπομπή «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο και θα προβληθεί στο Mega Channel ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 3.00 το μεσημέρι.

Η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας σας προσκαλεί να βρεθείτε στα Τρίκαλα!!!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας