Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 14:05:39 +0200 Τα μωρά που κάνουν την πρώτη τους βουτιά από μικρή ηλικία έχουν πλεονεκτήματα στην ανάπτυξή τους. Βουτιά από κούνια για καλή ισορροπία

Βουτιά από κούνια για καλή ισορροπία

Βουτιά από κούνια για καλή ισορροπία 470 900
Το να μάθεις στα μωρά να κολυμπάνε από μικρή ηλικία τα βοηθά να αναπτύξουν καλύτερα και πιο γρήγορα τις φυσικές του δεξιότητες.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο της Επιστήμης και της Τεχνολογίας , τα μωρά – κολυμβητές έχουν καλύτερη ισορροπία και πιάνουν πιο εύκολα πράγματα σε σχέση με τα μωρά που δεν ασχολούνται με την κολύμβηση. Η διαφορά αυτή δε, γίνεται αισθητή ακόμα και σε παιδιά ηλικίας 5 ετών. Στην μελέτη  έλαβαν μέρος 19 μωρά που ασχολούνται με την κολύμβηση και 19 μωρά που δεν είχαν καμία επαφή με το άθλημα. Τα μωρά κολυμβητές έκαναν μάθημα κολύμβησης 2 ώρες την εβδομάδα από την ηλικία των 7 μηνών. Σύμφωνα με τον καθηγητή Sigmundsson: « Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο. Τα μωρά που έκανα κολύμβηση ήταν καλύτερα στην ισορροπία και στην ασκήσεις και παράλληλα είχαν πιο αυξημένη την ικανότητα να φθάνουν πράγματα». 

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας