Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 13:22:24 +0200 Το κρυολόγημα και η βουλωμένη μυτούλα είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζουμε συχνά καθώς το παιδί μας μεγαλώνει. Βουλωμένη μυτούλα;

Βουλωμένη μυτούλα;

Βουλωμένη μυτούλα; 470 900
Το κρυολόγημα και η βουλωμένη μυτούλα είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζουμε συχνά καθώς το παιδί μας μεγαλώνει.
Η βουλωμένη μύτη είναι κάτι που κάνει τη ζωή του μικρού μας δύσκολη . Βουλωμένη μύτη  συνήθως σημαίνει δυσκολία στην αναπνοή και πολλές φορές αναγκάζει το παιδί να ξυπνάει πολλές φορές τη νύχτα.

Βοηθάμε το μωρό μας να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την κατάσταση. Προμηθευόμαστε ένα φυσιολογικό ορό ή ένα προϊόν θαλασσινού νερού όπως το Sinomarin® από το φαρμακείο και χρησιμοποιούμε έναν υγραντήρα στην κρεβατοκάμαρα.

To Sinomarin® είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl), πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία), ιδανικό για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Το Sinomarin® αποσυμφορεί τη βουλωμένη μύτη μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης. Επιπλέον, ενυδατώνει και καθαρίζει  την ρινική κοιλότητα, απομακρύνοντας συσσωρευμένες βλέννες, κρούστες, σκόνη, ρύπους, αλλεργιογόνα, καθώς και τους διάφορους παθογόνους παράγοντες. 

Αποτελεί την πρώτη και μοναδική πλήρη σειρά προϊόντων υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια -βρέφη, παιδιά & ενήλικες- όλες τις εποχές του χρόνου. Διατίθεται μόνο στα φαρμακεία στις παρακάτω μορφές:

•    Sinomarin Μini Spray: Δοσομετρικό spray των 30 ml (συσκευασία τσέπης, για  ενήλικες, παιδιά και βρέφη άνω των 6 μηνών).
•    Sinomarin Babies: Με 36 αμπούλες των 5 ml (για βρέφη και μωρά).
•    Sinomarin Children: 100 ml spray ήπιας εκτόξευσης (για παιδιά και βρέφη άνω των 6 μηνών).
•    Sinomarin Adults: 125 ml spray κανονικής εκτόξευσης (για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών).
•    Sinomarin ΕΝΤ: 200 ml spray δυναμικής εκτόξευσης (για ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών). Συνιστάται για ρινικές πλύσεις μετά από ενδορρινική χειρουργική επέμβαση καθώς και στις περιπτώσεις παχύρρευστων ρινικών εκκρίσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες www.sinomarin.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας