Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 14:08:45 +0300 Το Βερίκοκο αποτελεί τη νέα φρουτένια γεύση στην οικογένεια επιδόρπιων γάλακτος Nestlé Neslac® και οι μαμάδες το προμηθεύονται ήδη από το Σεπτέμβρη στα Super Markets! Βερίκοκο… η νέα γεύση

Βερίκοκο… η νέα γεύση

Βερίκοκο… η νέα γεύση 470 900
Το Βερίκοκο αποτελεί τη νέα φρουτένια γεύση στην οικογένεια  επιδόρπιων γάλακτος  Nestlé Neslac® και οι μαμάδες το προμηθεύονται ήδη  από  το Σεπτέμβρη στα Super Markets!
Συγκεκριμένα, το Βερίκοκο είναι η νέα γεύση που προέκυψε μετά από  διαγωνισμό στο facebook,  στον οποίο συμμετείχαν 150 μαμάδες με τα μωρά τους και την ανέδειξαν ως νικητή. 

Τα επιδόρπια γάλακτος Nestlé Neslac είναι πλούσια σε γάλα και απόλυτα προσαρμοσμένα στις διατροφικές ανάγκες των μωρών. Κάθε κυπελλάκι παρέχει το 37% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε ασβέστιο και μαγνήσιο που συμβάλουν στο χτίσιμο γερών οστών, καθώς και ψευδάργυρο που βοηθά στην ανάπτυξη. Είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά και αγνά υλικά, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανόνες ποιότητας.

Χάρη στη μέθοδο παραγωγής τους διατηρούνται εκτός ψυγείου και έτσι οι γονείς έχουν τη δυνατότητα  να προσφέρουν  λαχταριστά και υγιεινά γεύματα στα μικρά τους ακόμη και στις βόλτες τους.

Διατίθενται σε 5 λαχταριστές γεύσεις σε νέες ανανεωμένες συσκευασίες: Βερίκοκο, Βανίλια, Μπισκότο, Κακάο και Φράουλα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας