Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:00:18 +0200 Όταν η φύση χαρίζει ζωή… με το Νο1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ! Βασιλικός Πολτός

Βασιλικός Πολτός

Βασιλικός Πολτός 470 900
Όταν η φύση χαρίζει ζωή… με το Νο1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ!
O φυσικός σου σύμμαχος στην απαιτητική καθημερινότητα!

Μητέρα, γυναίκα, εργαζομένη, νοικοκυρά … οι ρόλοι πολλαπλοί & οι υποχρεώσεις καθημερινά αυξάνονται!! Ο βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ αποτελεί εδώ και 30 χρόνια το πιο φυσικό σου σύμμαχο εναντία στο άγχος και την εξάντληση από τους απαιτητικούς ρυθμούς προσφέροντας σου τόνωση , ενεργεία και ζωντάνια στη δύσκολη καθημερινότητα! Πλούσιος σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και απαραίτητες για τον οργανισμό βιταμίνες αποτελεί την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης ενώ παράλληλα επιδρά θετικά στο μεταβολισμό και τη μακροζωία, αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις και ενισχύει αποτελεσματικά τη μνήμη και την άμυνα του οργανισμού.

Χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχει δρα ευεργετικά στο νευρικό σύστημα αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις αρνητικές επιδράσεις που προκαλεί το άγχος στον οργανισμό μας (αϋπνίες, σεξουαλικές και ψυχικές διαταραχές κ.α.) Για να νιώθεις δύναμη και ζωντάνια κάθε μέρα και να μπορείς να χαρείς τη ζωή και την οικογένεια σου!!
Ιδανικός για εσένα αλλά και για όλη σου την οικογένεια!!

Αποκτήστε ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝΩΣΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ με το βασιλικό πολτό ΕΛΟΒΑΡΗ ο οποίος έχει υποστεί όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και αθλητές!

Ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

facebook

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας