Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 10:30:58 +0200 Τα παιδιά ξετρελαίνονται με τα παιχνίδια στο νερό, ειδικά όταν σε αυτό προσθέσουμε επιπλέον...ενδιαφέρον με πολλές φούσκες! Αφρόλουτρο ειδικά για...βρέφη!

Αφρόλουτρο ειδικά για...βρέφη!

Αφρόλουτρο ειδικά για...βρέφη! 470 900
Τα παιδιά ξετρελαίνονται με τα παιχνίδια στο νερό, ειδικά όταν σε αυτό προσθέσουμε επιπλέον...ενδιαφέρον με πολλές φούσκες!

Το αφρόλουτρο προσθέτει στο καθημερινό μπανάκι του μικρού μας μια πινελιά που μετατρέπει την, απαραίτητη κατά τ’ άλλα, συνήθεια σε διασκέδαση. Βάζουμε λοιπόν τη φαντασία μας σε λειτουργία και σκαρφιζόμαστε παιχνιδάκια με τους αφρούς που θα εξοικειώσουν ακόμη και τα πιο δύσκολα «παιδιά» στη διαδικασία και θα την αποζητούν, όσο κουρασμένα και αν είναι στο τέλος της ημέρας.
Στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια για το μπάνιο που μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε. Έτσι, το μπάνιο δεν γίνεται ένα αναγκαίο κακό του 24ώρου αλλά μια ευκαιρία για ψυχαγωγία με το παιδί μας, γεγονός που θα ενισχύσει τη μεταξύ μας σχέση και θα ενδυναμώσει το αίσθημα ασφάλειας που οφείλουμε να του καλλιεργούμε με κάθε ευκαιρία.
Η επιλογή του αφρόλουτρου δεν πρέπει να γίνει τυχαία. Ειδικά για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, επιλέγουμε ένα προϊόν με αυξημένη μαλακτική δράση, ώστε να περιποιείται το δερματάκι του θησαυρού μας  και να αναδομεί των υδρολιπιδικό μανδύα του.  
Επίσης φροντίζουμε να έχει Ph=7,1 (συμβατό με το δάκρυ του βρέφους) για να μην τσούζει τα μάτια.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας