Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-11 10:23:44 +0200 Μπαμπάς και γιος στα πιο αστεία βίντεο Dubsmash που έχουμε δει! Αυτό θα πει μπαμπάς με φαντασία!

Αυτό θα πει μπαμπάς με φαντασία!

Αυτό θα πει μπαμπάς με φαντασία! 470 900
Μπαμπάς και γιος στα πιο αστεία βίντεο Dubsmash που έχουμε δει!

Η επιστροφή στη δουλειά μετά την άδεια μητρότητας, είναι δύσκολη υπόθεση. Είχαμε συνηθίσει σε μία νέα καθημερινότητα που ήμασταν με το μωρό μας 24 ώρες το 24ωρο και ξαφνικά το να το αποχωριστούμε ακόμα και για αυτές τις λίγες ώρες, φαίνεται τόσο δύσολο!

Η Priscilla Bruce είναι μία νέα μαμά που μόλις επέστρεψε στη δουλειά της, η επικοινωνία όμως με το μωρό της είναι συνεχής και μοναδική! Αυτό βέβαια το χρωστάει στο σύζυγό της ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο την εφαρμογή Dubsmash.

Μπαμπάς και γιος πρωταγωνιστούν στα πιο αστεία βίντεο, τα οποία καθημερινά στέλνουν στην Priscilla τις ώρες που λείπει από το σπίτι.  Ατάκες από ταινίες και κινούμενα σχέδια, μουσική από κλασικά τραγούδια και ήχοι της καθημερινότητας, συνοδεύουν το αχτύπητο δίδυμο. Ο Eric Bruce ανέβασε τα βίντεο στο Facebook και μετά από παρακλήσεις των φίλων του, δημιούργησε ένα βίντεο με όλα τα Dubsmash μαζί!  

Πηγή: todaysparent.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας