Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-20 11:45:29 +0300 Η Κατερίνα Καραβάτου μας στέλνει τη δική της καλημέρα! "Άυπνη, αλλά χαρούμενη!"

"Άυπνη, αλλά χαρούμενη!"

"Άυπνη, αλλά χαρούμενη!" 470 900
Η Κατερίνα Καραβάτου μας στέλνει τη δική της καλημέρα!

Η γλυκιά παρουσιάστρια απολαμβάνει τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας. Ο νεογέννητος Γιάννης ήρθε στον κόσμο περίπου πριν μία εβδομάδα και όλοι τον υποδέχτηκαν με χαρά! Η Κατερίνα Καραβάτου έχει ήδη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της και όπως έχει δηλώσει της μοιάζει πολύ!

 

Ειλικρινά, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να σας δείξω πόσο σας ευγνωμονώ γι αυτή την "επίθεση" αγάπης κι ευχών ! Άλλο να το φαντάζεσαι, άλλο να το εύχεσαι κι άλλο να το βιώνεις! Ελπίζω να είμαι αντάξια όλου αυτού. Κι επειδη είδα στα μυνήματα πόσες μέλλουσες μανούλες επικοινωνήσατε μαζί μου, σας έχω νέα που έμαθα στο #Iaso. Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του, γιορτάζει τη ζωή και τη μητέρα, προσφέροντας 5 δωρεάν τοκετούς! Μπορείτε να μπείτε στο www.facebook.com/omilosiaso για να δείτε πως!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

Πριν λίγο η νέα μανούλα έστειλε τη δική της καλημέρα σε φίλους και θαυμαστές με μία παιδική ζωγραφιά! "Εντελώς άυπνη αλλά αισιόδοξη και χαρούμενη!" σχολίασε και μέσα σε μισή ώρα τα likes ξεπέρασαν τα 1000!

 

Καλημέρα!!! (Εντελώς άυπνη αλλά αισιόδοξη και χαρούμενη!!).

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας