Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-20 10:39:12 +0300 Mέθοδοι αποτρίχωσhς για ένα απαλό δέρμα κατά τη διάρκεια της κύησης Αποτρίχωση στην εγκυμοσύνη

Αποτρίχωση στην εγκυμοσύνη

Αποτρίχωση στην εγκυμοσύνη 470 900
Mέθοδοι αποτρίχωσhς για ένα απαλό δέρμα κατά τη διάρκεια της κύησης

Αποτρίχωση είναι η τεχνική μείωσης του μήκους των τριχών η της ολικής αφαίρες;hς τους και μπορεί να είναι προσωρινή ή μόνιμη. Αποτρίχωση μπορεί να γίνει σε κάθε σημείο του σώματος, από το πρόσωπο και τα πόδια μέχρι τις  μασχάλες και την πλάτη. 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας, εκτός από την κοιλιά μας που όλο μεγαλώνει, αύξηση θα εμφανίσει και η τριχοφυΐα μας. Ο τρόπος αποτρίχωσης που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε, θα είναι αυτός που θα ακολουθήσουμε τους 9 μήνες της κύησης.

Προσοχή!
Κερί: Αποφεύγουμε την αποτρίχωση με κερί στην περιοχή της κοιλιάς.
Αποτριχωτικές κρέμες: Καλύτερα να αποφεύγονται ή να μη κάνουμε μόνες μας αποτρίχωση διότι η έντονη μυρωδιά τους μπορεί να μας προκαλέσει ζαλάδα ή ναυτία.

Aποτρίχωση με ξυράφι: Η αποτρίχωση με ξυράφι πρέπει να γίνεται με προσοχή, διότι ,όσο η κοιλιά μεγαλώνει, τόσο πιο δύσκαμπτες γινόμαστε και υπάρχει κίνδυνος να κοπούμε.

Laser:  Στην περίπτωση που μέχρι τώρα κάναμε χρήση laser για την προσωπική μας αποτρίχωση, θα χρειαστεί να τη διακόψουμε για όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας