Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-20 17:06:32 +0300 «Ασπίδα» κατά του HPV θα μπορούσε να αποτελέσει το εμβόλιο του τραχήλου, σύμφωνα με τα τελευταία Αποτελεσματικό το εμβόλιο του HPV

Αποτελεσματικό το εμβόλιο του HPV

Αποτελεσματικό το εμβόλιο του HPV 470 900
«Ασπίδα» κατά του HPV θα μπορούσε να αποτελέσει το εμβόλιο του τραχήλου, σύμφωνα με τα τελευταία

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό εμφανίζεται το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet». 

Η έρευνα αποκάλυψε εντυπωσιακή μείωση στις προκαρκινικές αλλοιώσεις υψηλού βαθμού στα ανήλικα κορίτσια που είχαν εμβολιαστεί. Τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι τα πρώτα σε εθνικό επίπεδο που μαρτυρούν ότι τα προγράμματα εμβολιασμού νέων γυναικών κατά του HPV είναι πολύ πιθανόν να μειώσουν τον αριθμό κρουσμάτων καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Η έρευνα που έγινε στην Αυστραλία, μία από τις πρώτες χώρες που ενέταξε το εμβόλιο κατά του HPV στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, έδειξε μείωση στις υψηλού βαθμού αλλοιώσεις του  τραχήλου της μήτρας οι οποίες μπορεί μελλοντικά να προκαλέσουν καρκίνο. Η Αυστραλία καθιέρωσε για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο τον εμβολιασμό HPV  για τις γυναίκες ηλικίας 12 έως 26 ετών από το 2007.


Πηγή: www.tovima.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας