Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-12 13:48:32 +0300 Απίστευτο κι όμως αληθινό! Της έκαναν καισαρική ενώ είχε ήδη γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό!

Της έκαναν καισαρική ενώ είχε ήδη γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό!

Της έκαναν καισαρική ενώ είχε ήδη γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό! 470 900
Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορες περιπτώσεις ιατρικών λαθών, ποτέ όμως κάτι παρόμοιο! Η Amber Hughes είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Στην τελευταία εγκυμοσύνη της και ενώ βρισκόταν στον 6ο μήνα, οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι οι πιθανότητες πρόωρου τοκετού είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δύο εβδομάδες αργότερα, έσπασαν τα νερά και η 21χρονη μητέρα πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μετά από 36 ώρες αναμονής στην αίθουσα τοκετού, οι γιατροί αποφάσισαν να καταφύγουν στη λύση της καισαρικής. Την ώρα της επέμβασης, οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι το μωρό δεν υπήρχε πουθενά! Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένα μωρουδίστικο κλάμα! Ο νεογέννητος Olly είχε γεννηθεί φυσιολογικά και τόση ώρα βρισκόταν κάτω από το σεντόνι στα πόδια της μητέρας του, χωρίς να τον έχει πάρει είδηση κανένας!

 

 

"Ήταν μία τραγική εμπειρία! Έβλεπα την ώρα της καισαρικής τα σοκαρισμένα πρόσωπα των γιατρών. Για δύο λεπτά, ο χρόνος είχε σταματήσει, μέχρι που άκουσα το κλάμα του μωρού μου στα πόδια μου"

Από την ημέρα εκείνη έχουν περάσει έξι μήνες και σήμερα η Amber και ο Daniel απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τα τέσσερα παιδιά τους.

 

 

"Δεν μου ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο γιατρός το μόνο που έκανε ήταν να μου πει ότι όταν άρχισε η διαδικασία της καισαρική, το μωρό ήδη είχε αρχίσει να κατεβαίνει. Τώρα έχω μία τομή που δεν οφέλησε σε τίποτα."

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας