Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-04-13 10:24:11 +0300 Αντονέλα Γκονζάλεζ : Έσπασε τα στερεότυπα θηλάζοντας στο ημίχρονο αγώνα μπάσκετ

Αντονέλα Γκονζάλεζ : Έσπασε τα στερεότυπα θηλάζοντας στο ημίχρονο αγώνα μπάσκετ

Αντονέλα Γκονζάλεζ : Έσπασε τα στερεότυπα θηλάζοντας στο ημίχρονο αγώνα μπάσκετ 470 900
Η Αντονέλα πριν από κάθε αγώνα θήλαζε την μικρή της κόρη, όμως στον συγκεκριμένο αγώνα τα πράγματα πήγαν εκτός πλάνου, είχε πολλή ζέστη στο γήπεδο, η Μάντι ήταν ανήσυχη και έκλαιγε.

Στην Αργεντινή, η 31χρονη αθλήτρια Αντονέλα Γκονζάλεζ, θήλασε την μικρή Μάντι, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα στην Κλουμπ Τομάς ντε Ροκαμόρα, πριν από έναν χρόνο, όταν ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή. Στον αγώνα, η ομάδα της νίκησε με 61-44, η ίδια έμεινε στο παρκέ 25 λεπτά μετρώντας 8 πόντους, 2 ασίσ και 2 ριμπάουντ.

 

Όπως δήλωσε: «Το ενδεχόμενο μια αθλήτρια να μείνει έγκυος ενώ αγωνίζεται είναι πιθανό και πρέπει να ληφθεί υπόψη. Στην περίπτωσή μου, αφιέρωσα 6-7 μήνες στην κόρη μου κι έπειτα επέστρεψα στις προπονήσεις και τους αγώνες. Η Μάντι είναι ο κόσμος μου, η ζωή μου, το σύμπαν μου όπου χωράνε τα πάντα! Είμαστε συνέχεια μαζί…». 

 

Όταν διαπίστωσε, πως η ιστορία της έγινε viral και συγκίνησε γονείς και αθλητές, είχε εκπλαγεί: «Ήταν κάτι αυθόρμητο, κάτι πολύ φυσιολογικό. Είναι μια στιγμή που δείχνει την αγάπη. Δεν μπορείς να περιγράψεις καλύτερα την αγάπη και τη σύνδεση ανάμεσα στη μάνα και την κόρη. Είναι κάτι μοναδικό…».

 

Η Αντονέλα πριν από κάθε αγώνα θήλαζε την μικρή της κόρη, όμως στον συγκεκριμένο αγώνα τα πράγματα πήγαν εκτός πλάνου, είχε πολλή ζέστη στο γήπεδο, η Μάντι ήταν ανήσυχη και έκλαιγε. Έτσι η μητέρα της ανέλαβε δράση. Την ηρέμησε, την τάισε και επέστρεψε στον αγώνα. 

 

Συγχαρητήρια στην Αντονέλα! Έσπασε τα στερεότυπα με τον πιο “φυσικό” τρόπο!


source:www.gazzetta.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας