Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 15:40:19 +0300 Οι παστίλιες Digestil περιέχουν στη σύνθεσή τους φυτικά εκχυλίσματα από μελισσόχορτο, ginger και χαμομήλι, καθώς και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, κάρδαμου, κανέλας, αγγελικής και κολίανδρου Αντίο δυσπεψία με Digestil

Αντίο δυσπεψία με Digestil

Αντίο δυσπεψία με Digestil 470 900
Οι παστίλιες Digestil περιέχουν στη σύνθεσή τους φυτικά εκχυλίσματα από μελισσόχορτο, ginger και χαμομήλι, καθώς και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, κάρδαμου, κανέλας, αγγελικής και κολίανδρου
Η Lavipharm κυκλοφορεί στα ελληνικά φαρμακεία τις παστίλιες Digestil, για τη διευκόλυνση της πέψης, της εταιρείας Tilman.

Οι παστίλιες Digestil περιέχουν στη σύνθεσή τους φυτικά εκχυλίσματα από μελισσόχορτο, ginger και χαμομήλι, καθώς και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, κάρδαμου, κανέλας, αγγελικής και κολίανδρου. Ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων με τα αιθέρια έλαια βοηθά στη διευκόλυνση της πέψης και στην ανακούφιση της δυσπεψίας, του μετεωρισμού και των στομαχικών διαταραχών.

Τι προσφέρει κάθε συστατικό ξεχωριστά σε αυτή τη μοναδική σύνθεση;

Μελισσόχορτο: Γνωστό για την αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, σπασμολυτική και ηρεμιστική του δράση. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων, συμβάλλει στην ανακούφιση δυσάρεστων συμπτωμάτων, όπως δυσφορία μετά το φαγητό, αίσθηση καψίματος, φούσκωμα και διάταση της κοιλιάς, που συνοδεύονται αρκετές φορές, αλλά όχι πάντα, με πόνο.

Ginger (πιπερόριζα): Συμβάλλει στη βελτίωση της πέψης και καταπραΰνει τη δυσπεψία. Οι πρώτες παρατηρήσεις για τις θεραπευτικές ιδιότητες του ginger συναντώνται στην αρχαία Κίνα κι αφορούν στην αντιμετώπιση των στομαχικών διαταραχών. Στην εποχή μας, πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες για την ανάλυση της σύνθεσης του φυτού καταδεικνύουν ότι το ginger ανακουφίζει από το μετεωρισμό, παρουσιάζει εφιδρωτικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Χαμομήλι: Είναι γνωστό από την αρχαιότητα* για την αντιφλεγμονώδη, επουλωτική, σπασμολυτική, ηρεμιστική και αντισηπτική του δράση.

Οι παστίλιες Digestil έχουν ευχάριστη γεύση. Χωρίς ζάχαρη, με τη νέα γλυκαντική ουσία stevia είναι κατάλληλες για διαβητικούς, καθώς και για άτομα που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή (χωρίς μέντα).

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας