Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-02-13 10:43:48 +0200 Online εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη 'Ακου ένας πίνακας τραγουδάει!

'Ακου ένας πίνακας τραγουδάει!

'Ακου ένας πίνακας τραγουδάει! 470 900
Η ζωγραφική γίνεται δημιουργία και παιχνίδι

Τι θα λέγατε αυτό το Σ/Κ αντί να περάσετε ώρες χαζεύοντας τηλεόραση ή παλεύοντας με το πότε το παιδάκι σας θα αφήσει στην άκρη το i-pad να αποφασίσετε τα βρείτε κάπου... στη μέση! Η τεχνολογία μπορεί να το απασχολήσει δημιουργικά και να το βοηθήσει να ανακαλύψει την ελευθερία που δίνει στο νου η τέχνη. 

Ξεχωρίσαμε το εκπαιδευτικό online πρόγραμμα "'Ακου ένας πίνακας τραγουδάει!" κι έτσι θα ζήσετε μια καλλιτεχνική εμπειρία μαζί με το παιδί σας.

Οι ζωγραφικοί πίνακες ζωντανεύουν και μας αποκαλύπτουν μυστικά σε ένα βιωματικό εργαστήρι, όπου η μουσικοκινητική και τα εικαστικά συναντιούνται και εμπλέκονται με έναν δημιουργικό και παιγνιώδη τρόπο. Αναπάντεχες συμπτώσεις μας οδηγούν σε ένα διαφορετικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο της καλλιτεχνικής έκφρασης. Εικόνες, που εξιστορούν, και ιστορίες που τραγουδιούνται, σε ένα περιβάλλον δημιουργικής ελευθερίας, με στόχο να ενισχύεται η αγάπη των παιδιών για την καλλιτεχνική δημιουργία και να ανακαλύπτουν τον δικό τους προσωπικό εκφραστικό τρόπο. Με τον μουσικό, μουσικοπαιδαγωγό Γιάννη Ψαριώτη και την  εικαστικό, αρχ. εσωτερικών χώρων και σχεδιάστρια αντικειμένων Ιωάννα Μπουλούγαρη.

Κατάλληλο για παιδία από 5-7 ετών 

Ημερομηνία/Ώρα
13/02/2021
16:30 - 17:30

Τοποθεσία
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας