Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-02 16:06:16 +0200 Η Ζέτα Δούκα μιλάει στην Ελένη για το φύλο του μωρού της! Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Αγοράκι ή κοριτσάκι; 470 900
Η Ζέτα Δούκα μιλάει στην Ελένη για το φύλο του μωρού της!

Δύο μήνες πριν τον ερχομό του μωρού της, η Ζέτα Δούκα είναι πιο γλυκιά και λαμπερή από ποτέ! Η ίδια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την εγκυμοσύνη αλλα και για το νέο ρόλο της μαμάς. Η όμορφη ηθοποιός όπως έχει αποκαλύψει σε προηγούμενες συνεντέξεις της, θέλει να μάθει το φύλο του μωρού της την ημέρα που θα το φέρει στον κόσμο και όχι νωρίτερα. Παρόλα αυτά  δεν κρατήθηκε και ζήτησε τη γνώμη της νέας μαμάς Ελένης! 

"Το ξέρω ότι όπως έχεις πει νιώθεις ότι θα είναι αγόρι, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι κορίτσι. Στα αγόρια νομίζω αλλάζει το πρόσωπο, παραμορφώνεται, δε ξέρω...κάτι παθαίνει! Εσύ είσαι όμορφη εγκυούλα!"

Η Ελένη με τη σειρά της αποκάλυψε ότι στις εγκυμοσύνες της δοκίμασε όλα τα κόλπα για να μάθει το φύλο του μωρού της, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν έπεσε μέσα ή όχι.

 

Λίγο αργότερα ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η όμορφη παρουσιάστρια και η γλυκιά ηθοποιός που κρατάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό.

 

Με την Ζετα ...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @elenimenegaki στις

 

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Μου αρέσει να φοράω ρούχα που τονίζουν την κοιλιά μου!" είπε η μέλλουσα μανούλα και η αλήθεια είναι ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ! Στη χθεσινή πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Ο Μαγικός Καθρέφτης" το εντυπωσιακό maxi φόρεμά της, που τόνιζε τις καμπύλες της εγκυμοσύνης της, έκλεψε τις εντυπώσεις!

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ότι θα το επιδιώξει και μάλιστα σύντομα!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας