Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-03-12 17:02:28 +0200 Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία.  Ίδρυμα Ωνάση: Μία εξαιρετική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας

Ίδρυμα Ωνάση: Μία εξαιρετική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας

Ίδρυμα Ωνάση: Μία εξαιρετική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας 470 900
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία. 

Αν κάποιος παρακολουθεί την επικαιρότητα, έχει ήδη καταλάβει την  ανάγκη για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Το να αγγίζει κανείς θέματα, που δυσκολεύονται ακόμα και οι ειδικοί, συχνά να περιγράψουν, είναι πάντα  μία τολμηρή κίνηση. Όμως το Ίδρυμα Ωνάση δεν την φοβήθηκε και με θάρρος προσπάθησε να ξεκινήσει έναν διάλογο με θέμα την σεξουαλική παιδεία των παιδιών μας. 

 

Έτσι προχώρησε στην δημοσίευση υλικού από την ημερίδα που ο ίδιος οργανισμός είχε διοργανώσει το 2019 με θέμα την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση (Onassis Sexuality Education Day). Επιστήμονες, ειδικοί και εκπαιδευτικοί από διαφορετικές χώρες ξεκινούν μία μεγάλη αναζήτηση όσον αφορά στις συναινετικές σχέσεις, στον αμοιβαίο σεβασμό και στην πρόληψη της κακοποιητικής συμπεριφοράς.  

 

Το Ίδρυμα Ωνάση, όπως πάντα αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και επιλέγει να υποστηρίξει την ενίσχυση της εκπαίδευσης των νέων ανθρώπων αλλά και της ευρήτερης ελληνικής οικογένειας μέσα από τη δημοσιοποίηση αυτού του μοναδικού υλικού.

 

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία. 

 

Η ομιλία υπάρχει διαθέσιμη στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας