Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-03-21 10:13:46 +0200 Ένα 3χρονο αγόρι με σύνδρομο Ντάουν “σώθηκε” από τον χορό

Ένα 3χρονο αγόρι με σύνδρομο Ντάουν “σώθηκε” από τον χορό

Ένα 3χρονο αγόρι με σύνδρομο Ντάουν “σώθηκε” από τον χορό  470 900
«Από τότε που άρχισε το μπαλέτο για μωρά, η αυτοπεποίθησή του ενισχύθηκε απίστευτα. Οι σωματικές του δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό,τι νόμιζα».

Ο Archie Aspin γεννήθηκε στο Χάλιφαξ της Αγγλίας και μόλις διαγνώστηκε με σύνδρομο Ντάουν, οι γιατροί φρόντισαν να καθαρίσουν τη μητέρα του, πως η κίνησή του θα είναι αρκετά περιορισμένη. Συγκεκριμένα, η πρόγνωσή του ήταν αρκετά αρνητική και οι γιατροί είχαν αναφερθεί ακόμα και στη δυσκολία του σε βασικές κινήσεις, όπως το να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει. 

 

Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά για τον μικρό Archie, όταν η μητέρα του επέλεξε να τον γράψει σε μία σχολή μπαλέτου για μωρά, με σκοπό να τον βοηθήσει στην ενδυνάμωση του σώματός του και στην υποστήριξη της αυτοπεποίθησής του. Κανένας δεν πίστευε στα μάτια του, τι κατάφερε να κάνει ο μικρός Archie με τη βοήθεια του χορού! 

 

 

Η μητέρα του αναφέρει στην εφημερίδα Daily Mail «Από τότε που άρχισε το μπαλέτο για μωρά, η αυτοπεποίθησή του ενισχύθηκε απίστευτα. Οι σωματικές του δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό,τι νόμιζα. Μερικές φορές είναι ασταθής, αλλά προσπαθεί πολύ. Τον έχει βοηθήσει πολύ, ειδικά στη σωματική του ανάπτυξη. Αν δεν έκανε μπαλέτο, δεν νομίζω πως θα είχε φτάσει εδώ που είναι».

 

Συγχαρητήρια στον μικρό Archie! Το πάθος του για τη ζωή μας γεμίζει χαρά και ελπίδα! 

 

source: DailyMail

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας