Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-08-26 11:34:47 +0300 Ένα συγκινητικό βίντεο για τα παιδιά του μέλλοντος από την H&M

Ένα συγκινητικό βίντεο για τα παιδιά του μέλλοντος από την H&M

Ένα συγκινητικό βίντεο για τα παιδιά του μέλλοντος από την H&M 470 900
Το 50% των εσόδων από μια νέα σειρά αειφόρων t-shirts που κυκλοφορεί παγκοσμίως θα δοθεί στη UNICEF, υποστηρίζοντας τον σκοπό των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη από την εταιρεία H&M με σκοπο να υποστηρίξει την προσπάθεια των παιδιών να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε θέματα σχετικά με την κοινωνική ισότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον. 

 

 

Η H&M βοήθησε στη δημιουργία του βίντεο και έδωσε ένα βήμα στα παιδιά να μιλήσουν για όλα όσα τα απασχολούν, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Το 50% των εσόδων από μια νέα σειρά αειφόρων t-shirts που κυκλοφορεί παγκοσμίως θα δοθεί στη UNICEF, υποστηρίζοντας τον σκοπό των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Η Sofia Löfstedt, επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης του παιδικής σειράς της H&M δήλωσε:«Τα μαθήματα που μας διδάσκουν τα παιδιά, λειτούργησαν ως έμπνευση πίσω από τα γραφικά των t-shirts, αλλά και ως επίκαιρες υπενθυμίσεις της διαδρομής που όλοι πρέπει να διανύσουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Ήταν τόσο ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο να μάθουμε ότι τα παιδιά οδηγούν την αλλαγή σε όλο τον κόσμο, μέσω των τοπικών τους κοινοτήτων και έξω από αυτές. Είμαστε επίσης πολύ χαρούμενοι που οι πωλήσεις αυτών των t-shirts για τα σημερινά πρότυπα θα υποστηρίξουν το σημαντικό έργο της UNICEF σε όλο τον κόσμο».

 

H Pernilla Baralt, Εκτελεστική Διευθύντρια της UNICEF Σουηδίας, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτήν τη δωρεά, για την υποστήριξη και την ενδυνάμωση παιδιών και νέων σε όλο τον κόσμο. Κάθε παιδί έχει ίσα δικαιώματα, κάθε παιδί μπορεί να είναι πρότυπο. Τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα τη δική τους ζωή, είναι γενναία και τολμούν να ονειρευτούν. Είναι καιρός να ακούσετε τα παιδιά και να κάνετε τις φωνές τους να μετράνε ».

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας