Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-09-21 11:33:55 +0300 Ένα παραμύθι για τον κορωνοΐό, δια χερός Τριβιζά, δωρεάν στα σχολεία Ένα παραμύθι για τον κορωνοΐό, δια χερός Τριβιζά, δωρεάν στα σχολεία

Ένα παραμύθι για τον κορωνοΐό, δια χερός Τριβιζά, δωρεάν στα σχολεία

Ένα παραμύθι για τον κορωνοΐό, δια χερός Τριβιζά, δωρεάν στα σχολεία 470 900
Ο συγγραφέας συναντήθηκε με την υπουργό Παιδείας Νίκης Κεραμεώς και σύντομα το παραμύθι θα δωθεί τα παιδιά

Ένα παραμύθι για τον κορωνοΐό, από τα χέρια και την ψυχή ενός μεγάλου «παραμυθά», του Ευγένιου Τριβιζά, θα διανεμηθεί δωρεάν στα σχολεία. 
Θέλοντας να συμβάλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην προστασία μικρών και μεγάλων από την πανδημία του κορωνοϊού και να βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν τι ακριβώς είναι αυτό που έχει συμβεί, με απλά λόγια και υπέροχη εικονογράφηση, ο Τριβιζάς έγραψε το  «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη», σε εικονογράφηση του Παναγιώτη Ρέππα.
Ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων συναντήθηκε με την υπουργό Παιδείας Νίκης Κεραμεώς και συμφώνησαν το βιβλίο να διανεμηθεί δωρεάν στους μικρούς μαθητές.
Η υπουργός σε ανάρτησή της ανέφερε οτι «με τον κ. Ευγένιο Τριβιζά, τον αγαπημένο παραμυθά των παιδιών αλλά και των μεγάλων, συζητήσαμε σήμερα για την πρωτοβουλία να διανεμηθεί στους μικρούς μαθητές μας το εμπνευσμένο βιβλίο του για τον κορωνοϊό, με τίτλο: "ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη", σε εικονογράφηση Παναγιώτη Ρέππα. Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συντελεστές για την τόσο σημαντική εθελοντική τους προσφορά! Προσεχώς περισσότερα».
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας