Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-01-13 10:16:33 +0200 Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού

Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού

Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού 470 900
Η αναπτυξιακή ψυχολόγος Ματίνα Σωτηροπούλου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού.

 

Ένα από τα πιο απλά και ίσως σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι νέοι γονείς είναι να ενημερώνονται. Η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον ερχομό ενός νέου μέλους, είναι το άλφα και το ωμέγα για την προετοιμασία της οικογένειας. 

 

Είναι η πρώτη φορά που οι γονείς θα χρειαστεί να μοιράσουν την προσοχή τους, στα δύο πιο ευάλωτα μέλη της οικογένειας. Μαζί με την αναπτυξιακή ψυχολόγο Ματίνα Σωτηροπούλου, θα συζητηθούν θέματα όπως τι να περιμένουν οι γονείς από το πρώτο τους παιδί αλλά και από τους ίδιους και πως να το βοηθήσουν να υποδεχθεί το δεύτερο παιδί στο σπίτι. 

 

Η αναπτυξιακή ψυχολόγος Ματίνα Σωτηροπούλου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού και για τις μικρές δοκιμασίες με τις οποίες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι οι γονείς. Παράλληλα, το ζευγάρι θα μάθει πως να επικοινωνήσει στον ευρύτερο κύκλο τον ερχομό του δεύτερου μέλους της οικογένειας, τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ηλικία του πρώτου παιδιού και όλα όσα θα είναι πιο εύκολα αυτή τη φορά. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Ματίνα Σωτηροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και αφού αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, το 2015 απέκτησε Μετεκπαιδευτικό Δίπλωμα “Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία”​ της Παιδοψυχιατρικής​ Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο “Αναπτυξιακής Ψυχολογίας” (Child Development) του University College of London (UCL) και έχει εργαστεί σε σχολεία του Λονδίνου για 3 χρόνια.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας