Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-06-30 20:02:07 +0300 Ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Περιστέρης στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Ένα διαδικτυακό Masterclass για την Τριλογία της εγκυμοσύνης: 1ο τρίμηνο

Ένα διαδικτυακό Masterclass για την Τριλογία της εγκυμοσύνης: 1ο τρίμηνο

Ένα διαδικτυακό Masterclass για την Τριλογία της εγκυμοσύνης: 1ο τρίμηνο 470 900
Ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Περιστέρης στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

 

Το πρώτο από τα 4 Masterclasses όπου θα αναφερθούν όλα όσα χρειάζεται το νέο ζευγάρι. Το τελευταίο από τα τέσσερα μαθήματα του γυναικολόγου Κωνσταντίνου Περιστέρη αναφέρεται στο τρίμηνο λοχείας. Στο πρώτο τρίμηνο συμβαίνουν πολλές και έντονες αλλαγές στο σώμα της εγκύου. Η ενημέρωση βοηθά την ίδια και τον σύντροφο να έχουν μία όσο το δυνατόν πιο εύκολη και όμορφη εμπειρία.  
 

Στο Masterclass με θέμα το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Περιστέρης θα αναλύσει θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, τις αλλαγές που βιώνει η γυναίκα, τη συνεισφορά του συντρόφου τους πρώτους τρεις μήνες και τι θα πρέπει να ρωτήσει το ζευγάρι τον γιατρό του.

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή του Masterclass

 

Ο Κωνσταντίνος Περιστέρης είναι χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος. Αποφοίτησε από το  Κολλέγιο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα. Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Μαιευτική-Γυναικολογία στο King’s College Hospital του Λονδίνου και συνέχισε την ειδικότητά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και έχει υποστηρίξει τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα σε αποστολές. 

 

 

Στόχος του; Να καλωσορίζει στον κόσμο τις νέες ζωές και να υποστηρίζει τους νέους γονείς σε αυτό το όμορφο ταξίδι.  

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας