Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-02-01 14:56:07 +0200 Ένα διαδικτυακό Masterclass για την προετοιμασίου του τοκετού

Ένα διαδικτυακό Masterclass για την προετοιμασίου του τοκετού

Ένα διαδικτυακό Masterclass για την προετοιμασίου του τοκετού 470 900
Η μαία Ευαγγελία Χρηστάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την προετοιμασία του τοκετού.

 

Η στιγμή για τον ερχομό του μωρού όλο και πλησιάζει και η μέλλουσα μαμά χρειάζεται να έχει μία καλή εικόνα του πώς ξεκινάει, τι να περιμένει, πότε να πάει στο μαιευτήριο, ακόμα και τι να βάλει στη βαλίτσα. Οι πιο συχνές ερωτήσεις και απορίες του νέου ζευγαριού απαντώνται στο νέο masterclass από την μαία Ευαγγελία Χρηστάκου.

 

Μέσα από το νέο της masterclass με τίτλο “Η Προετοιμασία του Τοκετού” στην πλατφόρμα του Myparenthood.gr, η μαία Ευαγγελία Χρηστάκου, θα απαντήσει σε ερωτήσεις όπως ποια είναι τα πρώιμα σημάδια του τοκετού, τι είναι η εμπέδωση, πώς ξεκινάει, πότε να πάω στο μαιευτήριο και τι να βάλω στη βαλίτσα. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Ευαγγελία Χρηστάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι μαία, απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Μαιευτικής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση μονάδων υγείας του πανεπιστημίου Cnam της Γαλλίας. Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου για την προώθηση του φυσικού τοκετού «Ευτοκία». 

 

Στόχος της; H γυναίκα να πάρει στα χέρια της τη δύναμη του τοκετού της και να γεννάει το παιδί της με τον τρόπο που επιθυμεί!

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας