Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-26 15:18:02 +0300 Στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr, ο μαιευτής Αστρινάκης Μανώλης μιλά για τον πόνο του τοκετού Ένα διαδικτυακό Μasterclass με θέμα τον πόνο του τοκετού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass με θέμα τον πόνο του τοκετού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass με θέμα τον πόνο του τοκετού 470 900
Στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr, ο μαιευτής Αστρινάκης Μανώλης μιλά για τον πόνο του τοκετού

 

Η στιγμή για την οποία, όλοι ανυπομονούν και όλους τους τρομάζει, η στιγμή του τοκετού. Το νέο ζευγάρι ανυπομονεί να γνωρίσει από το κοντά το μωράκι και ταυτόχρονα να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί η έγκυος και το βρέφος. Οι απορίες γύρω από τον τοκετό είναι πολλές και ο μαιευτής Αστρινάκης Μανώλης επιθυμεί να τις λύσεις, προετοιμάζοντας τους γονείς για την πιο τρυφερή γνωριμία της ζωής τους. 

 

Στο Masterclass με θέμα τον πόνο του τοκετού, ο μαιευτής Αστρινάκης Μανώλης θα μιλησει για τους μύθους και τις αλήθειες που έχουν συνδεθεί με τον πόνο του τοκετού. Παράλληλα θα αναφερθεί στους τρόπους με τους οποίους οι νέοι γονείς μπορούν να διαχειριστούν τον πόνο του τοκετού και θα ορίσει τι είναι ο ανώδυνος τοκετός και πως θα τον πετύχουν.

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή του Masterclass

 

Ο Αστρινάκης Μανώλης γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης και απέκτησε το πρώτο του πτυχίο στα παραϊατρικά επαγγέλματα το 2006 σαν βοηθός Νοσηλευτή, ενώ συνέχισε με το πτυχίο της Μαιευτικής. Το 2013 άνοιξε το δικό του Κέντρο Προετοιμασίας Μητρότητας στα Χανιά και το 2020 απέκτησε τον Μεταπτυχιακό του τίτλο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στην Προηγμένη και Τεκμηριωμένη Μαιευτική Φροντίδα με ειδίκευση στην ‘’Τεχνολογία στην Μαιευτική’’.

 

Στόχος του; Η εγκυμοσύνη και ο τοκετός να είναι μία ξεχωριστή και όμορφη εμπειρία για κάθε ζευγάρι.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας