Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-26 16:30:50 +0300 Η μαία Παρασκευή Γιαξή στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον μητρικό θηλασμό Ένα διαδικτυακό Μasterclass με θέμα τον μητρικό θηλασμό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass με θέμα τον μητρικό θηλασμό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass με θέμα τον μητρικό θηλασμό 470 900
Η μαία Παρασκευή Γιαξή στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον μητρικό θηλασμό

 

Στο Masterclass για τον μητρικό θηλασμό, η μαία Παρασκευή Γιαξή μιλά στους νέους γονείς για τον θηλασμό και αναλύσει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει η νέα μητέρα. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της μητρότητας και είναι σημαντικό το ζευγάρι να είναι προετοιμασμένο και έτοιμο για τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει. 

 

Φεύγοντας από το Masterclass με θέμα τον μητρικό θηλασμό, το ζευγάρι θα γνωρίζει πως θα εδραιώσει τον θηλασμό με επιτυχία, πως θα είναι πιο αποτελεσματικός και ποια είναι η χρησιμότητα της δημιουργίας τράπεζας γάλακτος. 
 

Η μαία Παρασκευή Γιαξή, θα βοηθήσει τη μητέρα και τον σύντροφό της να μάθουν λεπτομέρειες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν και στο τέλος του Masterclass θα έχουν χρόνο με την μαία για να συζητήσουν. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Παρασκευή Γιαξή είναι μαία, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στο Τμήμα Μαιευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) φοιτώντας στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» από όπου και αποφοίτησε το 2017. Εργάζεται ως μαία στο τμήμα Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Nεογνών (ΜΕΝΝ) και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Αθήνας.

 

Στόχος της; Να υποστηρίξει και να προετοιμάσει-με σωστά τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση και ενσυναίσθηση- σωματικά και ψυχικά κάθε ζευγάρι στο ταξίδι προς την γονεϊκότητα.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας