Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-01-25 13:44:37 +0200 Η μαία Σοφία Τσιρώνη στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη χαλάρωση και τις αναπνοές στον τοκετό Ένα διαδικτυακό Μasterclass για χαλάρωση και αναπνοές στον τοκετό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για χαλάρωση και αναπνοές στον τοκετό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για χαλάρωση και αναπνοές στον τοκετό 470 900
Η μαία Σοφία Τσιρώνη στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη χαλάρωση και τις αναπνοές στον τοκετό

Στο Masterclass η μαία Σοφία Τσιρώνη μοιράζεται με τους γονείς χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές για την χαλάρωση και τις αναπνοές στον τοκετό, που έχει κατακτήσει μέσα από την πολυετή της εμπειρία. 

 

Φεύγοντας από το Masterclass για χαλάρωση και αναπνοές στον τοκετό, η μέλλουσα μητέρα θα γνωρίζει πως να μειώσει τον πόνο και το άγχος και πως να έχει μία πιο ήρεμη και χαλαρή εμπειρία εγκυμοσύνης.

 

Η μαία Σοφία Τσιρώνη θα εξηγήσει όρους όπως η ψυχοπροφυλακτικη και θα προετοιμάσει τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά το νέο ζευγάρι ώστε να βιώσουν τον τοκετό μαζί σαν μία μοναδική εμπειρία για τους ίδιους. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Σοφία Τσιρώνη είναι μαία και απόφοιτος της Μαιευτικής Σχολής Αθηνών. Το 2003 διορίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων Καρδίτσας, όπου και ασχολήθηκε με την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Είναι εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ και γνωρίζει  την τεχνική της  υπνοθεραπείας. Για περισσότερα από 25 χρόνια βοηθά νέους γονείς να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια. 

 

Στόχος της; Να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους, να συνειδητοποιήσουν τη δημιουργική τους δύναμη και να δημιουργήσουν μια νέα χρυσή ανθρωπότητα γεμάτη φωτισμένους ανθρώπους.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας