Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-09-09 15:44:34 +0300 Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την εκπαίδευση στην τουαλέτα (potty training)

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την εκπαίδευση στην τουαλέτα (potty training)

 Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την εκπαίδευση στην τουαλέτα (potty training) 470 900
Στο νέο της masterclass, στην online πλατφόρμα Myparenthood.gr, η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη αναφέρεται σε όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς, για το Potty Training (την εκπαίδευση τουαλέτας).

 

Τι είναι το Potty Training και τι πρέπει να γνωρίζει το νέο ζευγάρι για την εκπαίδευση στην τουαλέτα; Πως θα αντιμετωπίσει το άγχος που συνδέεται με την περίοδο αυτή; Τα παραπάνω ερωτήματα αλλά και οι πιο συχνές απορίες θα απαντηθούν από την παιδίατρο Κατερίνα Κατσιμπάρδη, η οποία θα μας καθοδηγήσει στον αποχωρισμό από τις πάνες, την στιγμή που το παιδάκι θα είναι έτοιμο.

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass για το Potty Training, οι γονείς θα ξέρουν πότε θα είναι έτοιμο το παιδί για να ξεκινήσει potty training, πως θα γίνει η μετάβαση από πάνα σε γιο – γιο και ποια είναι η απαραίτητη προετοιμασία. Η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη στο τέλος του Μasterclass θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ θα υπάρχει χρόνος και για συζήτηση. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη είναι Παιδίατρος – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 2001 με βαθμό άριστα. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του EKΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» με βαθμό άριστα. Το 2012 απέκτησε τον τίτλο της ειδίκευσης στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», Α΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠA. Έχει λάβει 2 βραβεία για επιστημονικές της εργασίες και υποστηρίζει εθελοντικά τους οργανισμούς ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

Στόχος της; Να υποστηρίξει τους νέους γονείς στο πρώτο τους βήμα, στο σπίτι με το μωράκι τους. 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας