Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-19 15:15:11 +0200 Η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για το Baby-Led Weaning Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το Baby-Led Weaning, τη μέθοδο εισαγωγής στερεών τροφών στα βρέφη

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το Baby-Led Weaning, τη μέθοδο εισαγωγής στερεών τροφών στα βρέφη

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το Baby-Led Weaning, τη μέθοδο εισαγωγής στερεών τροφών στα βρέφη 470 900
Η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για το Baby-Led Weaning

 

To Baby-Led Weaning είναι μια σύγχρονη μέθοδος για την εισαγωγή των στερεών τροφών στη διατροφή του μωρού σας. Στο Masterclass “Baby-Led Weaning, η μέθοδος εισαγωγής στερεών τροφών στα βρέφη” η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου παρουσιάζει τι είναι το Baby-Led Weaning και περιγράφει τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι γονείς ώστε να πετύχουν τη σωστή εφαρμογή της μεθόδου στο παιδί τους.

 

 

Οι νέοι γονείς φεύγοντας από το Masterclass “Baby-Led Weaning, η μέθοδος εισαγωγής στερεών τροφών στα βρέφη” θα γνωρίζουν ποια είναι τα οφέλη του BLW, ποιες ικανότητες αναπτύσσει το παιδί μέσα από αυτή τη διαδικασία και πότε μπορεί να ξεκινήσει να την εφαρμόζει.

 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Μαριαλένα Κυριακάκου είναι παιδίατρος και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2004 απέκτησε την άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος και το 2010 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Dr Μαριαλένα Κυριακάκου MD, PhD έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συναντήσεων ενώ συμμετείχε με εισηγήσεις σε πολλά ελληνικά και ξένα συνέδρια. Έχει επίσης δημοσιεύσει πέντε άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις στην Ελληνική Οργάνωση “Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»” και στην φιλοζωική οργάνωση “Οι Εφτάψυχες – Nine Lives”.

 

 

Στόχος της; Να βοηθήσει τους νέους γονείς να καταλάβουν τις ανάγκες του μωρού τους και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με γνώση, χωρίς αγωνία.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας