Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-30 22:14:29 +0300 Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το πρώτο τρίμηνο του μωρού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το πρώτο τρίμηνο του μωρού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το πρώτο τρίμηνο του μωρού 470 900
Η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για το πρώτο τρίμηνο του μωρού

Στο Masterclass η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη αναλύει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς, για την ανάπτυξή του βρέφους, τους πρώτους τρεις μήνες, και πως χρειάζεται να προετοιμαστούν για τον πρώτο καιρό που θα είναι στο σπίτι μαζί του.

 

Φεύγοντας από το Masterclass για το πρώτο τρίμηνο του μωρού, οι νέοι γονείς θα γνωρίζουν πως να επιλέξουν παιδίατρο και τι περιλαμβάνει η πρώτη παιδιατρική εξέταση. Πως θα είναι οι πρώτες μέρες με το νεογέννητο στο σπίτι, ποιες είναι οι καμπύλες ανάπτυξης και πότε θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί για το μωράκι

 

Η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη θα απαντήσει και σε θέματα σχετικά με την υγεία του βρέφους, όπως τους κολικούς του πρώτου τριμήνου, τι είναι η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση αλλά και πως θα την αντιμετωπίσει το νέο ζευγάρι.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη είναι Παιδίατρος – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 2001 με βαθμό άριστα. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του EKΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» με βαθμό άριστα. Το 2012 απέκτησε τον τίτλο της ειδίκευσης στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», Α΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠA. Έχει λάβει 2 βραβεία για επιστημονικές της εργασίες και υποστηρίζει εθελοντικά τους οργανισμούς ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

 

Στόχος της; Να υποστηρίξει τους νέους γονείς στο πρώτο τους βήμα, στο σπίτι με το μωράκι τους. 

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας