Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-21 19:05:46 +0300 Στο νέο της masterclass, στην online πλατφόρμα Myparenthood.gr, η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη αναφέρεται σε όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς, για το πρώτο τρίμηνο του μωρού. Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τους πρώτους τρεις μήνες του μωρού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τους πρώτους τρεις μήνες του μωρού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τους πρώτους τρεις μήνες του μωρού 470 900
Στο νέο της masterclass, στην online πλατφόρμα Myparenthood.gr, η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη αναφέρεται σε όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς, για το πρώτο τρίμηνο του μωρού.

 

Τι πρέπει να γνωρίζει το νέο ζευγάρι για τον ερχομό του βρέφους και πως θα βοηθήσουν το παιδί τους να αναπτυχθεί ομαλά; Τα παραπάνω ερωτήματα αλλά και οι πιο συχνές απορίες θα απαντηθούν από την παιδίατρο Κατερίνα Κατσιμπάρδη, η οποία θα βοηθήσει τους γονείς και θα τους ενημερώσει για τα επόμενα βήματα του παιδιού τους. .

 

 Ολοκληρώνοντας το Masterclass για το πρώτο τρίμηνο του μωρού, η νέα μητέρα και ο σύντροφός της θα ξέρουν με ποια κριτήρια να επιλέξουν παιδίατρο, τι περιλαμβάνει η πρώτη παιδιατρική εξέταση, ποιες είναι οι καμπύλες ανάπτυξης, καθώς και πότε θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί του βρέφους.

 

Η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη θα προετοιμάσει τους γονείς για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για την αντιμετώπιση των κολικών και της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης.

 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

 

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη είναι Παιδίατρος – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 2001 με βαθμό άριστα. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του EKΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» με βαθμό άριστα. Το 2012 απέκτησε τον τίτλο της ειδίκευσης στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», Α΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠA. Έχει λάβει 2 βραβεία για επιστημονικές της εργασίες και υποστηρίζει εθελοντικά τους οργανισμούς ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

Στόχος της; Να υποστηρίξει τους νέους γονείς στο πρώτο τους βήμα, στο σπίτι με το μωράκι τους. 

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr


 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας