Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-01 12:43:41 +0200 Ο ύπνος του μωρού: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη μαία Παρασκευή Γιαξή

Ο ύπνος του μωρού: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη μαία Παρασκευή Γιαξή

Ο ύπνος του μωρού: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη μαία Παρασκευή Γιαξή 470 900
Η μαία Παρασκευή Γιαξή στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον ύπνο του μωρού

Στο Masterclass για τον ύπνο του μωρού, η μαία Παρασκευή Γιαξή αναλύει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα πρέπει να γνωρίζει το νέο ζευγάρι για τις υγιείς συνήθειες ύπνου, ώστε να αρχίσει την εφαρμογή τους από τις πρώτες κιόλας μέρες. Ο ύπνος διαδραματίζει έναν καθοριστικό ρόλο στην ομαλή ανάπτυξη του βρέφους και χρειάζεται να είναι ποιοτικός και επαρκής για την καλή υγεία του μωρού.  

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass τον ύπνο του μωρού, οι νέοι γονείς θα μάθουν που θα κοιμάται το μωρό, ποιο είναι το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, τι είναι η συγκοίμηση και πως μπορώ να εξασφαλίσω την ασφάλεια του βρεφικού ύπνου. 

 

Τέλος, η μητέρα και ο σύντροφός της θα μάθουν λεπτομέρειες για τα οφέλη της συγκοιμήσης, πως μπορεί να αναπτυχθεί ένα παραγωγικό μοντέλο ύπνου και πόσες ώρες ύπνου θα χρειάζεται τον 1o, τον 2ο και τον 3ο μήνα της ζωής του.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Παρασκευή Γιαξή είναι μαία, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στο Τμήμα Μαιευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) φοιτώντας στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» από όπου και αποφοίτησε το 2017. Εργάζεται ως μαία στο τμήμα Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Nεογνών (ΜΕΝΝ) και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Αθήνας.

 

 

Στόχος της; Να υποστηρίξει και να προετοιμάσει-με σωστά τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση και ενσυναίσθηση- σωματικά και ψυχικά κάθε ζευγάρι στο ταξίδι προς την γονεϊκότητα.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr


 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας