Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-26 17:59:40 +0300 Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική 470 900
Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

 

Στο Masterclass η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου αναλύει το VBAC ή αλλιώς τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή, μία επιλογή που πολλοί γονείς φαίνεται να αγνοούν, με σκοπό το νέο ζευγάρι να επιλέξει την καλύτερη επιλογή για το ίδιο.

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass του φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική τομή, το νέο ζευγάρι θα γνωρίζει: ποιές προϋποθέσεις πρέπει να πληροί για το VBAC, για ποιον λόγο χρειάστηκε η προηγούμενη καισαρική τομή, ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με έναν φυσιολογικό τοκετό χωρίς προηγούμενη καισαρική τομή καθώς και αν υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι για την μέλλουσα μητέρα και το μωράκι. 

 

Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου θα αναφερθεί επίσης σε όλα όσα θα χρειαστεί, να κάνει η έγκυος γυναίκα, για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας ενός VBAC αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως και που πραγματοποιείται o φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή.
 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Μαριλία Νικολαΐδου είναι Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή». Είναι κάτοχος του International Interuniversity Diploma of Operative Endoscopy in Gynecology του Κέντρου Ενδοσκοπικής Χειρουργικής CICE (Centre International de Chirurgie Endoscopique) στην περιοχή Clermont-Ferrand της Γαλλίας. Έχει ταυτόχρονα ολοκληρώσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ)

 

Στόχος της; Να γνωρίζει το νέο ζευγάρι όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχει, ώστε να επιλέξει εκείνη που θα είναι ιδανική για το ίδιο και για τις ανάγκες του εμβρύου.  

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας