Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-17 10:58:28 +0300 Ο μαιευτής Αστρινάκης Μανώλης στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον πόνο του τοκετού Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον πόνο του τοκετού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον πόνο του τοκετού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον πόνο του τοκετού 470 900
Ο μαιευτής Αστρινάκης Μανώλης στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον πόνο του τοκετού

 

Ο τοκετός είναι μία από εκείνες τις στιγμές που τα περισσότερα ζευγάρια τα τρομάζει. Η ανυπομονησία να συναντήσουν επιτέλους το μωράκι τους αλλά και η αγωνία που συνδέεται με το να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθούν είναι μεγάλες. Ο μαιευτής Αστρινάκης Μανώλης επιθυμεί λύνοντας απορίες σχετικές με τον τοκετό και την προετοιμασία αλλά και προετοιμάζοντας το ζευγάρι, να χαρίσει στους γονείς μία μοναδική και ευχάριστη εμπειρία τοκετού. 

 

Στο Masterclass με θέμα τον πόνο του τοκετού θα αναλύσει θέματα που σχετίζονται με τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τον πόνο του τοκετού. Θα παρουσιάσει τις επιλογές στη διαχείριση του πόνου του τοκετού και θα αναφερθεί στον ανώδυνο τοκετό, ορίζοντάς τον. 

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή του Masterclass

 

Ο Αστρινάκης Μανώλης γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης και απέκτησε το πρώτο του πτυχίο στα παραϊατρικά επαγγέλματα το 2006 σαν βοηθός Νοσηλευτή, ενώ συνέχισε με το πτυχίο της Μαιευτικής. Το 2013 άνοιξε το δικό του Κέντρο Προετοιμασίας Μητρότητας στα Χανιά και το 2020 απέκτησε τον Μεταπτυχιακό του τίτλο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στην Προηγμένη και Τεκμηριωμένη Μαιευτική Φροντίδα με ειδίκευση στην ‘’Τεχνολογία στην Μαιευτική’’.

 

Στόχος του; Η εγκυμοσύνη και ο τοκετός να είναι μία ξεχωριστή και όμορφη εμπειρία για κάθε ζευγάρι.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας