Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-05 13:02:28 +0300 Η μαία Παρασκευή Γιαξή στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον μητρικό θηλασμό Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον μητρικό θηλασμό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον μητρικό θηλασμό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον μητρικό θηλασμό 470 900
Η μαία Παρασκευή Γιαξή στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον μητρικό θηλασμό

 

Στο Masterclass για τον μητρικό θηλασμό, η μαία Παρασκευή Γιαξή αναλύει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα πρέπει να γνωρίζει η νέα μαμά για τον θηλασμό. Ο μητρικός θηλασμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της μητρότητας και το νέο ζευγάρι θα αισθάνεται πιο ήρεμο, αν ξέρει τι να περιμένει.

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass του μητρικού θηλασμού, οι νέοι γονείς θα μάθουν πως θα εδραιωθεί με επιτυχία ο θηλασμός, πως θα γνωρίζουν ότι είναι αποτελεσματικός, τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργήσουν τράπεζα γάλακτος και ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν.

 

Τέλος, η μητέρα και ο σύντροφός της θα μάθουν λεπτομέρειες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν και θα έχουν στο τέλος του Masterclass χρόνο με την μαία για να συζητήσουν. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Παρασκευή Γιαξή είναι μαία, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στο Τμήμα Μαιευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) φοιτώντας στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» από όπου και αποφοίτησε το 2017. Εργάζεται ως μαία στο τμήμα Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Nεογνών (ΜΕΝΝ) και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Αθήνας.

 

Στόχος της; Να υποστηρίξει και να προετοιμάσει-με σωστά τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση και ενσυναίσθηση- σωματικά και ψυχικά κάθε ζευγάρι στο ταξίδι προς την γονεϊκότητα.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr


 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας