Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-06-14 18:54:33 +0300 Η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την αντιμετώπιση των αλλεργιών στα μωρά Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τις αλλεργίες στα μωρά

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τις αλλεργίες στα μωρά

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τις αλλεργίες στα μωρά 470 900
Η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την αντιμετώπιση των αλλεργιών στα μωρά

 

Στο Masterclass “Πώς αντιμετωπίζουμε τις αλλεργίες στα μωρά;” η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου μοιράζεται με τους γονείς χρήσιμες συμβουλές, για τις αλλεργίες που εμφανίζουν τα βρέφη, μέσα από την πολυετή της εμπειρία. 

 

Το νέο ζευγάρι ολοκληρώνοντας το Masterclass για τις αλλεργίες στα βρέφη, θα είναι πλήρως ενημερωμένο, ώστε να αντιμετωπίσει με ηρεμία και επιτυχία τις συνηθισμένες αλλεργίες που εμφανίζουν τα βρέφη. 

 

Η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου θα εξηγήσει πώς μπορούν να καταλάβουν οι γονείς, ότι το μωρό έχει αλλεργίες, πώς μπορούν να τις αντιμετωπίσουν ή/και να τις θεραπεύσουν και αν θα χρειαστεί να διακοπεί ο μητρικός θηλασμός.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Μαριαλένα Κυριακάκου είναι παιδίατρος και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2004 απέκτησε την άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος και το 2010 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Dr Μαριαλένα Κυριακάκου MD, PhD έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συναντήσεων ενώ συμμετείχε με εισηγήσεις σε πολλά ελληνικά και ξένα συνέδρια. Έχει επίσης δημοσιεύσει πέντε άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις στην Ελληνική Οργάνωση “Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»” και στην φιλοζωική οργάνωση “Οι Εφτάψυχες – Nine Lives”.

 

Στόχος της; Να βοηθήσει τους νέους γονείς να καταλάβουν τις ανάγκες του μωρού τους και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με γνώση, χωρίς αγωνία.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας