Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-18 16:46:40 +0300 Η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 470 900
Η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

 

Στο Masterclass με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου αναλύονται με κάθε λεπτομέρεια το ρόλο της διατροφής στην εγκυμοσύνη και ορίζεται η αναμενόμενη αύξηση βάρους Ταυτόχρονα καταρρίπτονται κάποιοι μύθοι που είναι αποδεκτοί στο ευρύ κοινό και περιγράφονται όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται να ενταχθούν στη διατροφή της εγκύου. 

 

Φεύγοντας από το Masterclass διατροφής, το νέο ζευγάρι θα έχει λύσει απορίες όπως γιατί είναι σημαντική η διατροφή στην εγκυμοσύνη, ποιες είναι οι ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά κατά την εγκυμοσύνη και φυσικά πως επηρεάζεται το μωρό από τη διατροφή της εγκύου. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Γεωργία Ζιώγου γεννήθηκε στη Μπολόνια της Ιταλίας, όπου και έμεινε μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Απέκτησε το πρώτο της πτυχίο στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) το 2007, ενώ το 2013 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο της στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας από το τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλίας. Υπήρξε βοηθός καθηγητή σε 4 εργαστηριακά μαθήματα του Τ.Ε.Ι. αποκτώντας εμπειρία σε εργαστηριακές αναλύσεις, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας σε κλινικά περιστατικά.

 

 

Στόχος της; Nα βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ανακαλύψει τον νέο του εαυτό.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας