Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-06-07 13:58:11 +0300 Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την αγωνία του φυσιολογικού τοκετού Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την αντιμετώπιση του φόβου του φυσιολογικού τοκετού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την αντιμετώπιση του φόβου του φυσιολογικού τοκετού

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την αντιμετώπιση του φόβου του φυσιολογικού τοκετού 470 900
Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την αγωνία του φυσιολογικού τοκετού

 

Στο Masterclass "Φυσιολογικός τοκετός: Θέλω και μπορώ", η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου αγγίζει ένα ευαίσθητο θέμα, τον φόβο του τοκετού. Ένα φόβο απόλυτα φυσιολογικό που αντιμετωπίζουν πολλές μέλλουσες μητέρες. Με σύμμαχο την γνώση, η γυναικολόγος Μαρίλια Νικολαΐδου καλεί τις έγκυες να αντιμετωπίσουν την αγωνία του φυσιολογικού τοκετού.  

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass της αντιμετώπισης του φόβου του φυσιολογικού τοκετού, η έγκυος θα γνωρίζει: την διαδικασία, την έναρξη και τα στάδια του τοκετού, όχι μόνο ιατρικά αλλά και βιωματικά και τι μπορεί κάθε μέλλουσα μαμά να κάνει για να αυξήσει τις πιθανότητες της να γεννήσει φυσιολογικά.
 

Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου θα αναφερθεί επίσης στη σχέση με τον σύντροφο και στη σεξουαλική ζωή μετά τον φυσιολογικό τοκετό, ενώ παράλληλα θα μοιραστεί tips από την πολυετή της εμπειρία.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Μαριλία Νικολαΐδου είναι Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή». Είναι κάτοχος του International Interuniversity Diploma of Operative Endoscopy in Gynecology του Κέντρου Ενδοσκοπικής Χειρουργικής CICE (Centre International de Chirurgie Endoscopique) στην περιοχή Clermont-Ferrand της Γαλλίας. Έχει ταυτόχρονα ολοκληρώσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ)

 

Στόχος της; Να γνωρίζει η μέλλουσα μητέρα όλα όσα χρειάζεται για τον φυσιολογικό τοκετό και πως θα αντιμετωπίσει την αγωνία της εγκυμοσύνης.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας