Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-12-23 15:53:23 +0200 Ένα γράμμα για σένα, θησαυρέ μου- Μαζί θα τα καταφέρουμε! Θησαυρέ μου μαζί θα τα καταφέρουμε!

Θησαυρέ μου μαζί θα τα καταφέρουμε!

Θησαυρέ μου μαζί θα τα καταφέρουμε! 470 900
Θησαυρέ μου...

Όταν ήρθες στον κόσμο εκείνη τη μαγική ημέρα και σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, έδωσα στον εαυτό μου μια υπόσχεση, που σύντομα έγινε το μικρό μας μυστικό: “Η μαμά θα είναι πάντα εδώ και θα σε φροντίζει ότι και να γίνει”.

Υπόσχεση ότι θα είμαι για πάντα ο φύλακας άγγελός σου, που θα σε σηκώνει κάθε φορά που θα πέφτεις όταν κάνεις τα πρώτα σου βήματα, που θα σε παίρνει στην αγκαλιά του τις νύχτες όταν φοβάσαι, που θα σου λέει παραμύθια για να κοιμηθείς.

Υπόσχεση ότι θα είμαι δίπλα σου σε κάθε δύσκολη στιγμή, μέρα και νύχτα, με υπομονή και δύναμη γιατί είσαι για μένα ο πιο πολύτιμος θησαυρός.

Όμως μωράκι μου, οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες. Ζούμε συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε τον πολύτιμο χρόνο μαζί σου.

Και όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρούμε μαζί τις στιγμές της καθημερινότητας, που τις άλλες μέρες προσπερνάμε γρήγορα...

Αυτές τις μοναδικές ώρες όταν σε θηλάζω και εσύ με κοιτάς με τα υπέροχα ματάκια σου, όταν μου χαμογελάς μέσα από την πιπίλα σου, όταν τραγουδάω πάνω από το κρεβατάκι σου, όταν σε κοιμίζω στην αγκαλιά μου, όταν πλένουμε τα δοντάκια σου, ακόμη και όταν αλλάζω τις πάνες σου.

Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι να κρατήσω αυτά τα συναισθήματα φόβου, ανασφάλειας ακόμη και θλίψης μακριά από εσένα ώστε το χαμόγελό σου να ζεσταίνει την καρδιά μου και να διώχνει όλους τους φόβους μου.

Ξέρω ότι υπάρχουν φορές που μπορεί να κάνω και λάθη, ότι χάνω συχνά την υπομονή μου, ιδίως κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε τελευταία, μετανιώνοντας κάθε λεπτό γι’ αυτό. ω ακόμη, ότι τις χιλιάδες φορές που βρίσκομαι αντιμέτωπη με το κλάμα σου δεν ξέρω τι να κάνω.

Όμως είμαι εδώ και πάντα θα κάνω ό,τι μπορώ για να σου προσφέρω το καλύτερο, ώστε να νιώθεις ασφάλεια και θαλπωρή και να μεγαλώσεις νιώθοντας την αγάπη μου.

Θα είμαι πάντα εδώ μικρέ μου θησαυρέ. Για όσο με χρειάζεσαι.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας