Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-05-17 17:24:30 +0300 Ο τετράχρονος Austin Perine από την Αλαμπάμα έγινε ευρέως γνωστός για τις προσπάθειές του να βοηθήσει στη σίτιση των αστέγων της περιοχής του!  Ένας σούπερ ήρωας για τους άστεγους

Ένας σούπερ ήρωας για τους άστεγους

Ένας σούπερ ήρωας για τους άστεγους 470 900
Ο τετράχρονος Austin Perine από την Αλαμπάμα έγινε ευρέως γνωστός για τις προσπάθειές του να βοηθήσει στη σίτιση των αστέγων της περιοχής του! 

Πολλές φορές τα παιδιά έχουν ως πρότυπο τους μεγάλους. Στην περίπτωση του Austin Perine όμως, θα πρέπει να γίνει το αντίθετο! Ο τετράχρονος Austin έχει αναλάβει την αποστολή να προσφέρει φαγητό σε όσους περισσότερους άστεγους μπορεί! Όταν το κάνει δε αυτό, είναι ντυμένος σαν σουπερ ήρωας με το ψευδώνυμο «Πρόεδρος Austin».

«Επέλεξε αυτό το όνομα γιατί πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι που ένας Πρόεδρος πρέπει να κάνει» δήλωσε ο πατέρας του.
 
Ο πατέρας του μικρού ανέφερε στα ΜΜΕ, ότι ο γιος του εμπνεύστηκε το εγχείρημα βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ για τα πάντα. Εκεί, μία μητέρα πάντα είχε εγκαταλείψει το μικρό της και ο Perine ανέφερε στον γιο του ότι το μωρό τώρα θα είναι άστεγο. Τότε ο Austin τον ρώτησε τι σημαίνει άστεγος και ο Perine απάντησε ότι άστεγος είναι κάποιος που δεν έχει σπίτι ή μαμά και μπαμπά για να τον φροντίσουν. 

Μόλις ο τετράχρονος Austin έμαθε ότι υπάρχουν και άνθρωποι που είναι άστεγοι, αποφάσισε να τους βοηθήσει. Ο Austin ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα χρησιμοποιεί το χαρτζιλίκι του (το οποίο το ξόδευε κυρίως για παιχνίδια) για να αγοράζει σάντουιτς για τους άστεγους. Τώρα ο τετράχρονος, φορώντας κάπα, μοιράζει τα σάντουιτς λέγοντας στους ανθρώπους να μην ξεχνούν να δείχνουν αγάπη στους γύρω τους.   

Πηγή: parents.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας