Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-26 17:11:27 +0300 Τα 5+1 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα μιας μαμάς! Η τσάντα θαλάσσης της μαμάς

Η τσάντα θαλάσσης της μαμάς

Η τσάντα θαλάσσης της μαμάς 470 900
Τα 5+1 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα μιας μαμάς!

Όλοι, μικροί μεγάλοι, λατρεύουμε το καλοκαίρι. Και καλοκαίρι χωρίς μπάνια στη θάλασσα και παιχνίδια στην άμμουδιά, δε γίνεται!

Όταν όμως η απόδραση στην παραλία είναι οικογενειακή υπόθεση, πρέπει να γίνει σωστά και οργανωμένα. Ποια είναι τα αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα θαλάσσης μας;

1. Παγοκύστη

Τα παιδιά το καλοκαίρι χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση. Δεν ξεχνάμε να δίνουμε στο μικρό μας πολύ νερό, το οποίο διατηρούμε παγωμένο, όσο περισσότερο μπορούμε. Σε αυτήν την περίπτωση η παγοκύστη μπορεί να κάνει θαύματα! Επίσης την ίδια δροσιά και ενυδάτωση θα προσφέρουν στα μικρά μας οι χυμοί και τα φρούτα που δεν πρέπι να λείπουν από το ψυγειάκι μας. Η παγοκύστη θα φανεί χρήσιμη και για πολύωρα ταξίδια που θέλουμε να κρατήσουμε δροσερό το νερό του παιδιού. 

 

2. Ψάθα

Είναι ελαφριά, μαζεύεται εύκολα και μπορούμε να τη τοποθετήσουμε παντού. Με λίγα λογιά, ένα αγαπημένο καλοκαιρινό αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει είναι  η ψάθα. Η ψάθα μπορεί να γίνει το τέλειο υπόστρωμα κάτω από την πετσέτα αλλά αν ενώσουμε δυο τρεις μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο αυτοσχέδιο πάρκο για το παιδί. 

 

3. Αδιάβροχη θήκη

Με ένα μικρό μωρό να καραδοκεί, μια αδιάβροχη θήκη για τα άκρως απαραίτητα όπως κινητό, πορτοφόλι κτλ, σίγουρα χρειάζεται! Τα ατυχήματα είναι γνωστά στις καλοκαιρινές αποδράσεις ειδικά όταν μιλάμε για αναποδογυρισμένα κουβαδάκια στην ψάθα ή παιχνίδια με το νεροπίστολο. Επίσης, επειδή όλοι θέλουμε αυτές οι διακοπές να μας μείνουν αξέχαστες, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε να στεγνώσουν τα χέρια μας από το νερό για μια φωτογραφία! Με την αδιάβροχη θήκη ... χαμόγελα και φωτογραφία στο λεπτό! 

 

4. Φουσκωτό μαξιλάρι

Ένα αντικείμενο που θα λατρέψετε και εσείς και το μικρό σας. Είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση στην παραλία, αλλά και για παιχνίδια μέσα στη θάλασσα! Φουσκώνει πολύ εύκολα με αποτελέσματα να μην πιάνει χώρο στην τσάντα αφού το τοποθετούμε χωρίς αέρα. 

 

5. Πάσαλος

Με τόσα που έχουμε στο μυαλό μας, αυτό σίγουρα δε θα το σκεφτόμασταν! Και όμως, με έναν μικρό πάσαλο, η ομπρέλα μας είναι πολύ πιο σταθερή και η τοποθέτησή της ομπρέλας στην άμμο, παιχνιδάκι! Αφήστε το μπαμπά να φουσκώσει τα μπρατσάκια και αναλάβετε εσείς την ομπρέλλα! 

 

5+1. Παγούρια & τάπερ

Το καλοκαίρι, το μυστικό είναι ένα. Νερό και πάλι νερό! Η αφυδάτωση καραδοκεί για αυτό πρέπει τόσο εμείς, όσο και το μικρό μας να καταναλώνουμε πολύ νερό,. Γεμίστε παγούρια και πάρτε μαζί σας ταπεράκια με φρούτα και λαχανικά. 

Φυσικά, δεν ξεχνάμε τα απαραίτητα σύνεργα για ατελείωτο παιχνίδι στην άμμο. Τα κουβαδάκια, τα φτυαράκια και τα άλλα αγαπημένα καλοκαιρινά παιχνίδια δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μας ή το πορτμπαγκάζ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας