Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-16 13:42:57 +0300 Παρατηρήσετε τις ενδείξεις και θα καταλάβετε! Αγοράκι ή κοριτσάκι; Το σώμα μας μάς δίνει την απάντηση!

Αγοράκι ή κοριτσάκι; Το σώμα μας μάς δίνει την απάντηση!

Αγοράκι ή κοριτσάκι; Το σώμα μας μάς δίνει την απάντηση! 470 900
Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να σας το μαρτυρήσει ο υπέρηχος, δοκιμάστε τα παρακάτω!

"Τι θα ήθελες να είναι; Αγοράκι ή κοριτσάκι;" Μπορεί σε αυτήν την ερώτηση να απαντάμε το γνωστό "γερό να 'ναι και ό,τι να 'ναι", όμως ας το παραδεχτούμε. Από τη στιγμή που μάθαμε ότι σε λίγους μήνες θα γίνουμε μανούλες αναρωτιόμαστε για το φύλο του μωρού μας και είναι απόλυτα λογικό. 

Εάν λοιπόν και εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον υπέρηχο, αφουγκραστείτε το σώμα σας. Θα σας δώσει την απάντηση!

1. Ακούστε τους παλμούς 
Στην επόμενη επίσκεψη στον γιατρό, ρωτήστε ακριβώς πόσοι είναι οι παλμοί του μωρού σας το λεπτό. Εάν είναι πάνω από 140, το πιθανότερο είναι να είναι κοριτσάκι!

2. Οι πρωινές ναυτίες
Κάτι το οποίο ακούγεται, χωρίς φυσικά να είναι επιστημονικα τεκμηριομένα, είναι ότι οι γυναίκες που έχουν πρωινές ναυτίες τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους, περιμένουν κορίτσι. 

3. Υγιεινές ... λιγούρες
Εάν αντί για ένα παγωτό ή μία τούρτα σοκολάτα λιγουρεύεστε λαχανικά και πίκλες, το πιθανότερο είναι ένα αγοράκι να είναι καθ'οδόν. 

4. Το σχήμα της κοιλιάς
Έχετε ψηλή και μυτερή κοιλιά; Οι γυναίκες παλιά λέγανε ότι αυτού του είδους η κοιλιά, προμηνύει κοριτσάκι!

5. Ακμή στο πρόσωπο
Ένα από τα όχι και τοσο ευχάριστα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με διάφορους μύθους τα κορίτσια κλέβουν την ομορφιά της μαμάς τους για αυτό και η εγκυμονούσα σε αυτήν την περίπτωση βγάζει σπυράκια ή πρήζεται στο πρόσωπο.

6. Το δαχτυλίδι και η αλυσίδα
Εάν είστε παντρεμένη, περάστε τη βέρα σας σε μία αλυσίδα και κρατήστε την άκρη της αλυσίδας πάνω από την παλάμη σας. Εάν η βέρα κουνιέται κυκλικά λέγεται ότι το μωρό θα είναι αγόρι.

7. Δεξιά ή αριστερά;
Εσείς από ποια πλευρά ξυπνάτε το πρωί; Εάν δεν έχετε παρατηρήσει ποτέ μέχρι τώρα -και γιατί να το κάνετε άλλωστε- ήρθε η ώρα! Εάν ξυπνάτε από την αριστερή πλευρά περιμένετε αγοράκι. Εάν πάλι ξυπνάτε από τη δεξιά,περιμένετε ότι είναι κοριτσάκι!

Πηγή: popsugar.com 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας