Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-10-21 15:24:05 +0300 Ένα ημερολόγιο γεμάτο πρακτικές συμβουλές, μικρές αλήθειες και χρήσιμες ιδέες από τις εκδόσεις Κέδρος. Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης

Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης

Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης 470 900
Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης. Ένα βιβλίο γραμμένο για τα «πάνω» και τα «κάτω» της εγκυμοσύνης, τις αλλαγές, τις εκπλήξεις, την προετοιμασία. Προσωπικές σημειώσεις και φωτογραφίες θα το κάνουν «αποκλειστικά» δικό σας.


Της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΣΤΡΙΚΟΥ-ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΥ
Εικονογράφηση: Χριστίνα Κολλιάκου


«Η εγκυμοσύνη είναι υπέροχη». Έτσι άκουγα, μέχρι που έμεινα έγκυος και διαπίστωσα ότι αυτοί οι εννέα μήνες δεν είναι πάντα τόσο μαγικοί όσο λένε!

Είναι φορές που πραγματικά η γυναίκα αισθάνεται άσχημα και αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες. Έγραψα το βιβλίο "Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης" όταν ήμουν έγκυος, με το σκεπτικό πως αυτά που λέμε καμιά φορά μεταξύ μας – χρήσιμες συμβουλές, πρακτικές οδηγίες και μικρές αλήθειες – είναι που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και αισιόδοξα.

Ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε πολλές μέλλουσες μαμάδες, να τους κάνει καλή παρέα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και να τις βοηθήσει να έχουν καλές αναμνήσεις απ’ αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής τους.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας